Ο Θωμάς Μαύρος μιλά για τον Ντέμη Νικολαΐδη

Ο Θωμάς Μαύρος μιλά για τον Ντέμη Νικολαΐδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στην ΕΡΤ ο Θωμάς Μαύρος.

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε για την ζωή του, αλλά και την αγαπημένη του ΑΕΚ. Στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» στον Άρη Γάτα μίλησε ο Θωμάς Μαύρος. Ο μύθος της ΑΕΚ άνοιξε την καρδιά του για όλα τα θέματα της επικαιρότητας και συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στην Αγιά Σοφιά.

Ωστόσο, ρωτήθηκε και αν είδε ποτέ κάποιον παίκτη στην ΑΕΚ που να του θυμίζει εκείνον και τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόταν. Ο Θωμάς Μαύρος, απάντησε πως ο Ντέμης Νικολαΐδης τον πλησίασε κατά πολύ.

Συγκεκριμένα, για το εάν θα υπάρξει νέος Μαύρος και εάν κάποιος προσέγγισε ποτέ τον τρόπο παιχνιδιού σας είπε: “Πιο παλιά ναι ο Ντέμης Νικολαΐδης μπορώ να πω είχε αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του που θύμιζαν πολλά από εμένα.Τον είχα διακρίνει μάλιστα από την εποχή που έπαιζε στον Απόλλωνα και είχα εντοπίσει κοινά στοιχεία στο στυλ παιχνιδιού του με εμένα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X