Ζητάει διαζύγιο η σύζυγος του αστυνομικού που πάτησε στον λαιμό τον Τζορτζ Φλόιντ

Ζητάει διαζύγιο η σύζυγος του αστυνομικού που πάτησε στον λαιμό τον Τζορτζ Φλόιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αίτηση διαζυγίου θα υποβάλλει η σύζυγος του Ντέρεκ Τσάβιν, του πρώην αστυνομικού της Μινεάπολης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της Κέλι Τσάβιν, η γυναίκα «καταστράφηκε από τον θάνατο του Φλόιντ».

Μέσω των δικηγόρων της η Τσάβιν εκφράζει επίσης τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του Φλόιντ και εκείνων που σοκαρίστηκαν από το θάνατό του.

«Έχει υποβάλει αίτηση για διάλυση του γάμου της με τον Ντέρεκ Τσάβιν», έγραψαν οι δικηγόροι της. «Ενώ η κυρία Τσάβιν δεν έχει παιδιά από τον τρέχοντα γάμο της, ζητά με σεβασμό από τους φίλους της, τους ηλικιωμένους γονείς της και την εκτεταμένη οικογένειά της να τηρήσουν μυστικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Ο Τσάβιν συνελήφθη την Παρασκευή, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο που τον δείχνει να γονατίζει πάνω από τον Φλόιντ, πιέζοντας το γόνατό του στο λαιμό του Φλόιντ. Ο Φλόιντ κηρύχθηκε νεκρός λίγο μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Το βίντεο και ο θάνατός του πυροδότησαν διαμαρτυρίες στη Μινεάπολη και σε εθνικό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X