UEFA: Σκέψεις για αλλαγή του τελικού του Champions League

Τελικός Champions League: Η UEFA θα προτείνει να διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοένα και περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει πια το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας του φετινού τελικού του Champions League. Όπως έγραψαν οι New York Times, είδηση που επιβεβαίωσε το ισπανικό Cope, οι διοργανωτές του φετινού τελικού στην Κωνσταντινούπολη τόνισαν ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την κάλυψη των εξόδων σε περίπτωση που η αναμέτρηση διεξαχθεί δίχως κόσμο.

Ως εκ τούτου εξετάζονται ήδη εναλλακτικές λύσεις, με την Λισσαβόνα να προβάλει το μεγάλο φαβορί σε περίπτωση αλλαγής της έδρας, κάτι που θα αποφασιστεί στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ στις 17 Ιουνίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αν αλλάξει η έδρα, τότε η Κωνσταντινούπολη θα «επιβραβευτεί» με την διεξαγωγή ενός τελικού σε κάποιο από τα προσεχή χρόνια.

Όλα αυτά την ώρα που δεν υπάρχει ακόμα ένα ξεκάθαρο format για τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί το φετινό Champions και Europa League, οι αγώνες των οποίων θα διεξαχθούν τον Αύγουστο, μετά την λήξη των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Η λύση που προκρίνεται προς το παρόν μιλάει για μονά παιχνίδια νοκ-άουτ από τα προημιτελικά και μετά, σε ουδέτερη έδρα, που θα είναι πιθανότατα και η έδρα του τελικού.

Όλα αυτά πάντως θα αποφασιστούν στις 17 Ιουνίου, όταν θα παρθούν και οι τελεσίδικες αποφάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X