Super League: Πολύ πιθανό να μπει η γραμμή του οφσάιντ στα πλέι οφ

Super League: Πολύ πιθανό να μπει η γραμμή του οφσάιντ στα πλέι οφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωτάθλημα ξεκινάει πάλι στις 6 Ιουνίου με τα πλέι οφ και τα πλέ άουτ, εφόσον δόθηκε το “πράσινο φως” από την υγειονομική επιτροπή. Όλα θα λειτουργούν με βάση το ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο για τους αγώνες και άπαντες περιμένουν να δουν και πάλι τη μπάλα να κυλάει στο χορτάρι και να ολοκληρωθεί ομαλά η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, όπως αναφέρει το sport24.

Όσον αφορά στο θέμα του VAR και της περιβόητης γραμμής του οφσάιντ, για την οποία έχει γίνει τεράστια συζήτηση, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να τη δούμε κανονικά στα πλέι οφ. Δεν έχει γίνει κουβέντα για τα πλέι άουτ ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί και στο Κύπελλο.

Η εταιρεία που τρέχει το Video Assistant Referee στην Ελλάδα, είναι σε ετοιμότητα για να τρέξει το πρότζεκτ, πάντα σε συνεργασία και συνεννόηση με την ΕΠΟ. Απλά, είναι κάτι που δεν βρίσκεται αποκλειστικά στο χέρι τους, διότι πρέπει να έρθει η έγκριση από την υγειονομική επιτροπή και τη FIFA και αφορά τον επιπλέον operator που θα πρέπει να βρίσκεται στο Match Center και ο οποίος θα ασχολείται με τη γραμμή του οφσάιντ.

Η εκτίμηση που υπάρχει, είναι πως τελικά θα έχουμε τη γραμμή του οφσάιντ στα παιχνίδια των playoffs, θυμίζοντας πως το κόστος της για κάθε παιχνίδι είναι 950 ευρώ +ΦΠΑ. Η ενσωμάτωση της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι σίγουρο ότι θα μειώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις φωνές κατά της διαιτησίας και αποτελεί αίτημα όλων των ομάδων εδώ και καιρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X