Εξτρέμ και…γρήγορα

ΑΕΚ: «Ψάχνεται» στα αριστερά ο Ίβιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι σαφές εδώ και καιρό, πως η ΑΕΚ ψάχνεται έντονα στο μεταγραφικό τομέα. Ο Ιλια Ιβιτς και οι συνεργάτες του αναζητούν λύσεις για κάθε θέση. Ωστόσο, είναι γεγονός πως εάν δεν υπάρξουν μεγάλες ανακατατάξεις σε ό,τι αφορά τους παίκτες που είναι δανεικοί ή φτάνουν σε λύση συμβολαίων, η προτεραιότητα του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ αφορά την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ. Σημαντικό, πως και από τις δικές σας ψήφους, αυτή κρίθηκε ως η μεγαλύτερη αναγκαιότητα της ομάδας.

Με ποσοστό σχεδόν απόλυτης πλειοψηφίας, αφού έφτασε στο 47% κρίνατε τη θέση του ακραίου επιθετικού ως βασική μεταγραφική ανάγκη της ΑΕΚ. Δεύτερη επιλογή σας υπήρξε η θέση του στόπερ, με το διόλου ευκαταφρόνητο 25%, μολονότι φαίνεται αρκετά πιθανό – εάν βρεθεί λύση με τον Βράνιες – η Ενωση να διατηρήσει το υπάρχον υλικό. Με 14% ακολούθησε η αναγκαιότητα απόκτησης ακραίου αμυντικού, ενώ ακολούθησαν σέντερ φορ (με 3%) και τερματοφύλακας (με 2%).

 

[poll id=”369″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X