Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Το Twitter "έκοψε" το τραγικό tweet του Τραμπ (ΦΩΤΟ)

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Το Twitter "έκοψε" το τραγικό tweet του Τραμπ (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απάντηση στο προκλητικό tweet του Αμερικανού Πρέοδρου Ντόναλντ Τραμπ από το Twitter δεν άργησε να έρθει.

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε σε απόκρυψη της επίμαχης ανάρτησης στην οποία ο Τραμπ αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι “”Όταν ξεκινούν οι λεηλασίες, ξεκινούν και οι πυροβολισμοί”, σχολιάζοντας το γεγονός ότι εξαργιωμένοι πολίτες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προχώρησαν σε λεηλασίες καταστημάτων, ενώ μάλιστα έγιναν αναφορές για φωτιές σε αστυνομικά τμήματα, με αφορμή τη δολοφονία του μαύρου Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό.

Στη θέση της ανάρτησης του Αμερικανού προέδρου αυτή τη στιγμή αναγράφεται η ανακοίνωση της εταιρείας Twitter: “Αυτό το Tweet παραβίασε τους Κανόνες του Twitter σχετικά με τον εγκωμιασμό πράξεων βίας. Ωστόσο, το Twitter έκρινε ότι το Tweet μπορεί να παραμείνει προσβάσιμο για λόγους δημόσιου συμφέροντος”.

Τι ανέφερε η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ:

“Δεν αντέχω να στέκομαι και να βλέπω αυτό να συμβαίνει σε μια μεγάλη και σπουδαία Αμερικανική Πόλη, τη Μινεάπολη. Ολική έλλειψη ηγεσίας. Είτε ο πολύ αδύναμος Ριζοσπαστικός Αριστερός Δήμαρχος, Τζέικομπ Φράι, θα πρέπει να λάβει δράση και να φέρει την Πόλη υπό έλεγχο, είτε θα στείλω την Εθνική Φρουρά και θα ολοκληρώσω τη δουλειά …..”

“Αυτά τα κακοποιά στοιχεία αμαυρώνουν τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ και δεν θα επιτρέψω αυτό να συμβεί. Μόλις μίλησα με τον κυβερνήτη Tim Walz και του είπα ότι ο Στρατός είναι μαζί του. Οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει θα έχουμε τον έλεγχο, αλλά, όταν ξεκινούν οι λεηλασίες, ξεκινούν και οι πυροβολισμοί. Ευχαριστώ!”

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Το Twitter "έκοψε" το τραγικό tweet του Τραμπ (ΦΩΤΟ)

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Δήμαρχος Τζέικομπ Φράι σε συνέντυξη Τύπου που παραχώρησε απάντησε στον Αμερικανό Πρόεδρο:

Η αδυναμία αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για τις δικές σας ενέργειες. Η αδυναμία σε κάνει να δείχνεις με το δάχτυλό σου κάποιον άλλο, σε μια περίοδο κρίσης. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν γνωρίζει τίποτα για τη δύναμη της Μινεάπολης. Είμαστε ισχυροί ως κόλαση. Είναι μια δύσκολη χρονική περίοδος; Ναι. Αλλά καλύτερα να είστε σίγουροι ότι θα το ξεπεράσουμε “, είπε.

Πηγή: News247.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X