Οι τραυματισμοί αγχώνουν τον ΠΑΟΚ

Οι τραυματισμοί αγχώνουν τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν μιλήσεις καταλήγεις στη… Σιβηρία. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο τραυματισμός του Αουγκούστο προκάλεσε πολλές συζητήσεις στη Σαλονίκη, αλλά και στη Ρωσία. Τα κρούσματα με τις ρήξεις χιαστών προβλημάτισαν πολύ κόσμο. Δεν μιλάμε για έναν απλό μυικό τραυματισμό.

Για ρήξεις μιλάμε και την τελευταία διετία ο ΠΑΟΚ είχε τους περισσότερους τραυματισμούς τέτοιου είδους. Εξήγηση δεν μπορούν να δώσουν ακόμα τα καρντάσια. Κάποιοι επικαλούνται την υπερφόρτωση κάποιοι για το γήπεδο στη Νέα Μεσημβρία. Για να καλύψουν τις τρύπες, κάποιοι έκριναν πως πρέπει να κινηθούν σε δοκιμασμένη συνταγή.

Η πρώτη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι αφορούσε στην ανάγκη για επαναπροσέγγιση του Μαουρίσιο. Για τον έμ- πειρο Βραζιλιάνο είχε εισηγηθεί θετικά και ο Φερέιρα, αλλά το ύψος του συμβολαίου του καθιστούσε αδύνατη την επίτευξη συμφωνίας. Αλλά μετά τον τραυματισμό του Αουγκούστο, στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να αναθεωρήσουν τη θέση τους. Με κατάθεση μίας ελαφρώς βελτιωμένης προσφοράς στον παίκτη.

Για την αλλαγή πλεύσης έπαιξε ρόλο και η πρόσφατη δήλωση του Μαουρίσιο, ο οποίος άφηνε ανοιχτό και από την πλευρά του το εν- δεχόμενο να επιστρέψει στο τραπέζι με μειωμένες απαιτήσεις. Hταν μία κίνηση που άρεσε σε αρκετό κόσμο εντός κι εκτός ΠΑΕ. Φυσικά το «γεφύρωμα» του αρχικού χάσματος δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά γίνεται αντιληπτή μέσα σε λίγες ώρες η προδιάθεση για διαφορετική αντιμετώπιση της κατάστασης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X