Τέλος o Ραμί από την Σότσι χωρίς να μετρήσει συμμετοχή

Ραμί: «Το βράδυ της νίκης με την Αργεντινή, πήρα έναν πυροσβεστήρα και άρχισα κυνηγάω τους συμπαίκτες μου»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται ο Αντίλ Ραμί αφού αποχώρησε από την Σότσι, χωρίς μάλιστα να μετρήσει συμμετοχή.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με την ρωσική ομάδα με την οποία είχε υπογράψει στις 22 Φεβρουαρίου. «Η κρίση του κορονοϊού οδήγησε στην αναστολή του ρωσικού πρωταθλήματος στις αρχές Μαρτίου και μέχρι τις 21 Ιουνίου», ανέφερε ο δικηγόρος του άλλοτε αμυντικού της Μαρσέιγ για να προσθέσει:

«Σε αυτό το πλαίσιο, και παρά τις πολλές ειδοποιήσεις από τον παίκτη και τους εκπροσώπους του, η διοίκηση της Σότσι, επέλεξε να μην σεβαστεί καμία από τις δεσμεύσεις της και προσπάθησε να παρακάμψει κάθε ευθύνη, επιδεικνύοντας την απόλυτη κακή πίστη, οδηγώντας σε ψέματα. Υπάρχουν θεμελιώδη δικαιώματα και ουσιώδεις υποχρεώσεις, στις οποίες δεν μπορεί να γίνει ανεκτή παρέμβαση. Ο Αντίλ Ραμί, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει λάβει αμοιβή από την Σότσι, θέλει να επισημάνει ότι η ασφάλεια και η διαφύλαξη της υγείας των παικτών είναι ένα απ΄ αυτά τα θεμελιώδη δικαιώματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X