ΕΠΟΣ: Σουβλατζής έβαλε φανάρι στο κατάστημα για την τήρηση των αποστάσεων

ΕΠΟΣ: Σουβλατζής έβαλε φανάρι στο κατάστημα για την τήρηση των αποστάσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν εξαιρετικό τρόπος βρήκε ένας σουβλατζής στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου οι πελάτες του να τηρούν τις αποστάσεις.

Μπορεί λοιπόν ο κορονοϊός να είναι αρκετά περιορισμένος στην χώρα μας, όμως μας έχει αφήσει… κληρονομιά τα μέτρα που πρέπει να τηρούμε, προκειμένου να μην υπάρχει νέα έξαρση.

Ένα από αυτά λοιπόν είναι η είσοδος συγκεκριμένου αριθμού ατόμων στα καταστήματα κάθε είδους και η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Περιμένοντας το φανάρι

Ένας ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στην Θεσσαλονίκη, βρήκε ένα τρόπο, προκειμένου να γίνει λίγο πιο ευχάριστη την διαδικασία αναμονής στο κατάστημά του.

Τι έκανε; Έβαλε ένα φανάρι στην είσοδο του μαγαζιού, το οποίο δίνει σήμα στον πελάτη για το τί πρέπει να κάνει.

-Αν είναι πράσινο, δηλαδή φωτίζει ο Γρηγόρης, τότε μπορεί να προχωρήσει στο εσωτερικό, προς το ταμείο για να δώσει την παραγγελία του.
-Αν είναι κόκκινο, δηλαδή φωτίζει ο Σταμάτης, θα πρέπει να περιμένει μέχρι να βγει ο προηγούμενος από αυτόν.
Μενού για όλους

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ που παρουσίασε η ΕΡΤ, το συγκεκριμένο κατάστημα που βρίσκεται στην Αριστοτέλους έχει και κάτι άλλο που είναι άξιο αναφοράς και συγχαρητηρίων.

Διαθέτει ειδικό κατάλογο που μπορούν να το διαβάζουν τα άτομα που έχουν προβλήματα όρασης.

Τέλος, το μενού του καταστήματος είναι διαμορφωμένο ανάλογα, με πιάτα εμπνευσμένα από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, το lock down αλλά και την καραντίνα, όπως γράφει το gazzettaplus.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X