Ίντερ: «Δεν πωλείται o Λαουτάρο! Αν τον θέλει η Μπαρτσελόνα, ας δώσει τη ρήτρα»

Ίντερ: «Δεν πωλείται o Λαουτάρο! Αν τον θέλει η Μπαρτσελόνα, ας δώσει τη ρήτρα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φρένο στις ορέξεις της Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες έβαλε ο Πιέρο Αουζίλιο.

Ο γενικός διευθυντής της Ίντερ ξεκαθάρισε πως ο Αργεντινός σέντερ φορ δεν πωλείται και πως αν oι Καταλανοί θέλουν να τον αποκτήσουν, θα πρέπει να πληρώσουν τη ρήτρα των 111 εκατ. ευρώ και μάλιστα όχι σε δόσεις αλλά… εφάπαξ!

«Μόνο ένας τόπος υπάρχει για να τον πάρει κάποιος από την Ίντερ κι αυτός είναι πληρώνοντας τη ρήτρα. Είναι ένα μεγάλο ποσό και έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις. Η ρήτρα παύει να ισχύει στις αρχές Ιουλίου. Δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν για τον Λαουτάρο, γιατί ποντάρουμε πολλά πάνω του, είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για μας και έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας, αλλά απεναντίας θέλουμε να ενισχυθούμε. Η Μπαρτσελόνα γνωρίζει τις απαιτήσεις μας και δεν πρόκειται να πουλήσουμε τον Λαουτάρο. Θα φύγει μόνος αν κάποιος πληρώσει τη ρήτρα, νομίζω είμαστε σαφείς»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X