H νέα ομάδα διοίκησης της ΕΡΤ

H νέα ομάδα διοίκησης της ΕΡΤ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μόνη ανατροπή την επιλογή του Κωνσταντίνου Παπαβασιλείου στην γενική διεύθυνση προγράμματος συστάθηκε η νέα ομάδα διοίκησης της ΕΡΤ. Ο Βαγγέλης Λουριδάς είναι ο επικεφαλής στη γενική διεύθυνση οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών. Ο Γιάννης Βουγιουκλάκης στη υπερδιεύθυνση τεχνολογίας και λειτουργίας Μέσων και ο Φώτης Καφαράκης, ως γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ. Η θητεία των μελών είναι 3ετής και λήγει στις 25 Μαϊου 2023.

Οι Φ. Καφαράκης και Β.Λουριδάς επιλέχθηκαν απευθείας από του ΔΣ χωρίς την προκήρυξη της θέσης, με το επιχείρημα πως οι θέσεις αυτές καλύπτονται εσωτερικά. Η Κωνσταντίνα Κουτρούλη, έρχεται από τον ΑΝΤ1 ως Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Marketing και Εμπορικής Εκμετάλλευσης . Και η Χρύσα Μασούρου, με εμπειρία σε ΑΝΤ1 και Alpha παραμένει εντεταλμένη σύμβουλος προγράμματος με την πρωτοκαθεδρία στον τομεά του Κ. Παπαβασιλείου, πρώην στενού συνεργάτη του Θεόδωρου Φορτάκη (ΝΕΡΙΤ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X