Συμμορία ναρκωτικών μετέφερε πέντε κιλά ηρωίνη με ΚΤΕΛ

Η ΕΛΑΣ βρίσκεται κοντά στην εξάρθρωση του κυκλώματος που μετέφερε ναρκωτικών μέσω των υπεραστικών λεωφορείων.

Μία ανάσα από το να εξαρθρώσει κύκλωμα που μετέφερε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών με υπεραστικά λεωφορεία για να μην κινεί υποψίες και να αποφεύγει ελέγχους, είναι η ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο 25χρονα μέλη της συμμορίας, μεταξύ των οποίων είναι και ένα ηγετικό στέλεχος, ενώ παράλληλα αναζητείται και ένας 21χρονος συνεργός τους, αλβανικής καταγωγής.

Η πρώτη σύλληψη

Το τμήμα της δίωξης ναρκωτικών είχε πληροφορίες, για την δράση τους και χθες τα ξημερώματα, ομάδα της έπιασε στη Θεσσαλονίκη έναν από τους 25χρονους όταν κατέβαινε από υπεραστικό λεωφορείο.

Στον έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του ένας ταξιδιωτικός σάκος με πάνω από πέντε κιλά ηρωίνη, ναρκωτική ουσία που -σύμφωνα με τη δικογραφία- επρόκειτο να διακινηθεί στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα συνελήφθη, λίγες ώρες αργότερα, το φερόμενο ως «ηγετικό στέλεχος» της συμμορίας, σε σπίτι όπου διέμενε προσωρινά στην περιοχή Νέα Μαγνησία.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και αναμένεται να παραπεμφθούν για απολογία σε ανακριτή.

Νέες επιχειρήσεις

Στο μεταξύ, δέκα άτομα συνελήφθησαν το προηγούμενο 24ωρο στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε διάφορες περιοχές του νομού για περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Στους ελέγχους συμμετείχε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, όπως γράφει το gazzettaplus.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X