Ολοι στην «Αγιά Σοφιά»: Μέχρι και η... αγνώριστη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου! (ΦΩΤΟ)

Ολοι στην «Αγιά Σοφιά»: Μέχρι και η... αγνώριστη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοι στην «Αγιά Σοφιά»!

Ακόμα και η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου πέρασε και είδε το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ. Εστω κι αν η επίσκεψή της στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν ήταν επ’ αυτού, η κ. Λιάνη, θαύμασε σύμφωνα με τον πάτερ Τιμόθεο και το νέο γήπεδο της Ενωσης καθώς ξεναγήθηκε σε αυτό.

Ο πατέρας Τιμόθεος έγραψε στο Facebook ότι πήγε απροειδοποίητα στην Θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας, για να μεταλάβει αλλά και ότι κάποιοι της ζήτησαν την γνώμη της για την θεία κοινωνία με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε τις ημέρες της καραντίνας για τον κορωνοϊό. Επίσης, αυτό που σχολιάστηκε είναι και η αλλαγή στο κούρεμά της καθώς δεν την έχουμε δει με τόσο κοντά μαλλιά.

Η ανάρτηση του πάτερ Τιμόθεου:

«Ήρθε απροειδοποίητα στην δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η κ. Δήμητρα Παπανδρέου δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψή της για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με την Θεία Μετάληψη, ” Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς” ήταν η απάντησή της. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Ναό και στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το ανεγειρόμενο γειτονικό γήπεδο της Α.Ε.Κ.».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X