Νέο διπλό... ράπισμα από FIFA-UEFA στα σχέδια Αυγενάκη για την ΕΠΟ

Νέο διπλό... ράπισμα από FIFA-UEFA στα σχέδια Αυγενάκη για την ΕΠΟ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες μετά τη δήλωση του εντεταλμένου συμβούλου από τις UEFA και FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ πως οι εκλογές της ΕΠΟ θα πρέπει να γίνουν τον Ιούλιο όπως είχαν αρχικώς συμφωνηθεί στη συνάντηση με τους Big-4, έρχεται νέο… ράπισμα από τις FIFA-UEFA στα σχέδια του Λευτέρη Αυγενάκη για τις εκλογές τον Φθινόπωρο.

Σύμφωνα με την επιστολή που έστειλαν οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες στην ΕΠΟ, κάνουν λόγο πως συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν τον Ιούλιο, ώστε τα στελέχη τους να επιβλέψουν τη διαδικασία και εν συνεχεία να… αποχωρήσουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη λήξη της θητείας του (ολοκληρώνεται 31 Ιουλίου).

Επίσης, στην επιστολή γίνεται αναφορά για την πανδημία, πως λόγω του κορωνοϊού είναι δυνατόν να αλλάξουν κάποιες αποφάσεις που αφορούν και στα ποδοσφαιρικά/αθλητικά τεκταινόμενα, αλλά δεν γίνεται καμία αναφορά στις… δικαιολογίες του Αυγενάκη για την αναβολή των εκλογών, με πρόσχημα πως περιμένει από την UEFA την ολιστική μελέτη.

Και καταλήγοντας, η FIFA-UEFA συστήνει συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΠΟ με την κυβέρνηση με στόχο την εύρεση κοινώς αποδεκτής λύσης.

Oυσιαστικά η επιστολή είναι εναρμονισμένη με την προ δεκαημέρου δήλωση του επικεφαλής της «επιτροπείας», Χέρμπερτ Χούμπελ, στην οποία υπογραμμιζόταν από τη μία πλευρά η βούληση των FIFA – UEFA για εκλογές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τονιζόταν μεταξύ άλλων: «Αναγνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτοφανούς και δύσκολης περιόδου που αντιμετωπίζουμε παγκοσμίως, οι αποφάσεις ενδεχομένως να πρέπει να προσαρμόζονται, εφόσον κάτι τέτοιο δικαιολογείται. Ωστόσο, είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι η ΕΠΟ πρέπει να χειρίζεται τις υποθέσεις της ανεξάρτητα και ελεύθερη από οποιαδήποτε μορφή αθέμιτης πολιτικής παρέμβασης».

Όλα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις 16 Ιουνίου και θα αποφασιστεί τι θα γίνει με τις εκλογές. Για την ιστορία, μόνο ο Ολυμπιακός ήταν αντίθετος να διεξαχθεί αυτή η συνέλευση. Γιατί άραγε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X