Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζει την μαυροφορεμένη η ΕΛ.ΑΣ – Κάμερα κυκλοφορίας «έπιασε» το όχημά της

Επίθεση με βιτριόλι: Τα τρία «λάθη» της μαυροφορεμένης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα βήματα της μαυροφορεμένης γυναίκας φαίνεται πως βρίσκεται η Αστυνομία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες,υπάρχει βίντεο από κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας, που εχει καταγράψει το όχημά της στη λεωφόρο Θησέως.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο βίντεο εξετάζεται από τους αστυνομικούς και προσπαθούν είτε να εντοπίσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, είτε κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της γυναίκας.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περιμένουν πώς και πώς την πρώτη κατάθεση της 34χρονης η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εξειδικευμένη Μονάδα Εγκαυμάτων του «Θριασίου» Νοσοκομείου. Μέχρι στιγμής οι ολιγόλεπτες κουβέντες μαζί της, ελάχιστα έχουν βοηθήσει την πορεία των ερευνών.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις καταθέσεις συγγενών, φίλων και συναδέλφων, αλλά και πρώην ατόμων του στενού περιβάλλοντος της όπως ένας πρώην σύντροφος της Ιωάννας.

Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ – καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας, που ενδεχομένως να δώσουν κάποιο στοιχείο για την μαυροφορεμένη γυναίκα με την ιατρική μάσκα, που έστησε ενέδρα στην Ιωάννα.

Σημειώνεται ότι είναι πολύ πιθανό η οικογένεια της 34χρονης να ζητήσει τη συνδρομή και ιδιωτικού ερευνητή, όπως γράφει το reader.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X