Σενάριο για μπαράζ των πρωταθλητών της Γ' Εθνικής για την άνοδο στη Football League

Σενάριο για μπαράζ των πρωταθλητών της Γ' Εθνικής για την άνοδο στη Football League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο “σενάριο” για τους πρωταθλητές και την άνοδο στη “Football League”.

Μια είδηση που διέρρευσε πριν από λίγο αλλάζει την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί τελευταία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ίσως γίνει τελικά αυτό που αρχικά υπήρχε στην προκήρυξη!

Σύμφωνα με το pamebala υπάρχει το ενδεχόμενο οι 8 ομάδες που “ανακηρύχθηκαν” πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής – σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. – να οδηγηθούν, τελικά, σε αγώνες μπαράζ για την ανάδειξη των 4 εκείνων που θα πάρουν το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία που προς το παρόν ονομάζεται “Football League”!

Ένα σενάριο που έδειχνε να είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί λόγω της πανδημίας (COVID-19), αλλά μπροστά στο αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων μοιάζει, πλέον, πιθανό!

Το… “παρασκήνιο”, δεδομένου της ρευστότητας των εξελίξεων, είναι πολύ έντονο και έτσι η αυριανή συνεδρίαση της ΕΕ/ΕΠΟ, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως γράφει το starsports.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X