ΑΕΚ για Μάνταλο: «Πάνω από 6 εκατ. ευρώ και... συζητάμε»

ΑΕΚ για Μάνταλο: «Πάνω από 6 εκατ. ευρώ και... συζητάμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος συζητιέται στην… Τουρκία για λογαριασμό της Μπεσίκτας, αλλά η ΑΕΚ είναι ακατέβατη.

Ο αρχηγός του «δικεφάλου» μπήκε στο στόχαστρο της Μπεσίκτας, όπως διαβάσατε το μεσημέρι στο enwsi.gr, με τους Τούρκους να προορίζουν τον Μάνταλο για αντικαταστάτη του Άντεμ Λιάλιτς. Μάλιστα, το δημοσίευμα ανέφερε πως η τουρκική ομάδα ήταν… έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην «Ένωση», η οποία δεν θα έφθανε σε πολύ υψηλά στάνταρ και σε καμιά περίπτωση δεν θα ικανοποιούσε την ΑΕΚ.

Η «Ένωση» για να συζητήσει για τον Μάνταλο πρέπει να δεχθεί μια πρόταση άνω των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Αλλιώς η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη με μεγάλη αξία και για τον αρχηγό της ομάδας. Δεν υπάρχει περίπτωση να… ξεπουλήσει τον Μάνταλο. Ιδιαίτερα, μετά την εξαιρετική εφετινή σεζόν, κατά την οποία έχει σημειώσει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής 11 γκολ και 10 ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει τα πλέι οφ και ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, πρέπει να τονίσουμε πως δεν είναι πρώτη φορά που ενδιαφέρεται τουρκική ομάδα για τον Μάνταλο, καθώς πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό πως βρισκόταν και στην λίστα της Μπασακσεχίρ. Ενώ τον Γενάρη ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν η Αλ Ουάχντα, που τότε προπονητής της ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ.

Τελος, να σημειωθεί πως επιθυμία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ο Μάνταλος να μπει ως αρχηγός του χρόνου στο νέο γήπεδο, με το συμβόλαιο του 28χρονου άσου να λήγει το 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X