Ο Τσακογιάννης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο!

Ο Τσακογιάννης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Τσακογιάννης ως ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης έζησε πολλά εντός και εκτός παρασκηνίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το όνομά του μπλέχτηκε στην υπόθεση των «στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων» και τον Νοέμβριο του 2012 αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Έκτοτε ουδέποτε ακούστηκε σε σενάρια εμπλοκής του με κάποια ομάδα. Τουλάχιστον από επίσημα χείλη. Ωστόσο, φαίνεται πως έφτασε η ώρα επιστροφής του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο «Τσάκος» αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με το αγαπημένο του άθλημα. Στα ποδοσφαιρικά στέκια της Αθήνας έγινε γνωστό εδώ και καιρό πως επαναδραστηριοποιήθηκε. Για ακόμα μία φορά με ομάδα της ΕΠΣ Αθηνών. Η οποία βρίσκεται σε φάση αλλαγής διοίκησης μετά την περσινή πετυχημένη πορεία.

Στο ΔΣ του συλλόγου ο Γιώργος Τσακογιάννης δεν έχει καμία συμμετοχή. Δεν πρόκειται δηλαδή να γίνει αυτό εμφανές. Ωστόσο στις συναντήσεις των τελευταίων ημερών, ο ίδιος έδωσε το παρών και «κλείδωσαν» τα πρόσωπα του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως και ο νέος προπονητής. Ο νεαρός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση και προσεχώς αναλαμβάνει να χτίσει την ομάδα ενόψει καλοκαιριού. Οι εξελίξεις είναι προχωρημένες και σίγουρα θα γίνουν πιο ορατές όταν αρχίσουν ξανά οι ποδοσφαιρικοί αγώνες από τον Σεπτέμβρη, όπως γράφει το sportime.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X