Super League: Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες των πρώτων αγωνιστικών των πλέι οφ

Super League: Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες των πρώτων αγωνιστικών των πλέι οφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άπαντες μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη της Super League και των πλέι οφ το διήμερο 6-7 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουνίου με τον αγώνα Άρης-ΟΦΗ και την Κυριακή θα διεξαχθούν τα δύο ντέρμπι, το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 19:00 ή 19:30 και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στις 21:30.

Η 2η αγωνιστική θα γίνει μία εβδομάδα μετά, 13-14 Ιουνίου, όπου είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες: ΟΦΗ-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-Άρης και το Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, που λογικα θα γίνει Κυριακή (14/6).

Ακολούθως -εκτός απροόπτου- θα υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική στις 17 Ιουνίου, με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια: ΑΕΚ-Άρης, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-ΟΦΗ.

Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική, με τους αγώνες ΑΕΚ-Ολυμπιακού, Άρη-ΠΑΟΚ και ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

Μετά την 4η αγωνιστική θα βγει πιθανότατα ξανά πρόγραμμα, ώστε μέχρι τότε να υπάρχει μία εκτίμηση για τη βαθμολογία, άρα και το ενδιαφέρον που θα υπάρχουν στο πρωτάθλημα κι όλα αυτά σε συνάρτηση με τις καιρικές συνθήκες, αλλά βέβαια και την πορεία της πανδημίας.

Στόχος πάντως είναι η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μέχρι τις 18-19 Ιουλίου.

Κύπελλο

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, οι ρεβάνς των δύο ημιτελικών (Άρης-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ) είναι πιθανό να οριοθετηθεί κάπου στο τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Πιθανώς ανάμεσα στην 5η και την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X