Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Μπόρνμουθ

Telegraph: «8 Ιουνίου η έναρξη της Premier League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Μπόρνμουθ ανακοίνωσε ότι παίκτης της διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.

Η Πρέμιερ Λιγκ ανακοίνωσε δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού, όπως προέκυψε από τον δεύτερο γύρο τεστ που διενεργήθηκαν στις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Το ένα εξ αυτών ανήκει σε παίκτη της Μπόρνμουθ., όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος, χωρίς να αναφέρει το όνομα του ποδοσφαιριστή.

«Η Μπόρνμουθ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ένας από τους παίκτες της διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 στο δεύτερο γύρο των τεστ. Το ιατρικό απόρρητο υποδεικνύει να μην αποκαλυφθεί το όνομα του παίκτη και η ομάδα σας ζητά να το σεβαστείτε.

Σε εφαρμογή του ιατρικού πρωτοκόλλου, θα μπει σε καραντίνα για επτά ημέρες μέχρι να υποβληθεί σε νέο τεστ. Η ομάδα σύμφωνα με τους κανονισμούς της Πρέμιερ Λιγκ θα μείνει σε ασφαλές περιβάλλον για τους παίκτες και το επιτελείο, καθώς όλοι θα υποβάλλονται σε τεστ για τον κορωνοϊό δυο φορές την εβδομάδα» αναφέρεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X