Κιελίνι για Μπονούτσι: «Θα καταλάβαινα αν πήγαινε στη Ρεάλ και όχι στη Μίλαν»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι, κριτίκαρε τον Λεονάρντο Μπονούτσι, για την απόφαση του να αφήσει τη Γιουβέντους και να μετακινηθεί στη Μίλαν το 2017.

Το 2017 η διοίκηση της Μίλαν, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και δαπάνησε 40 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει από την Γιουβέντους τον Λεονάρντο Μπονούτσι. Μία μεταγραφή η οποία έκανε τον Κιελίνι να απορήσει για την απόφαση που πήρε τότε ο συμπατριώτης του.

«Η σεζόν του στη Μϊλαν, ήταν διαφορετική. Ηταν σίγουρα μία λανθασμένη απόφαση η μεταγραφή του. Δεν ήταν ο εαυτός του τότε, δεν μπορούσε να παίξει με καθαρό μυαλό. Ένιωσα άσχημα γι’ αυτό γιατί όλα συνέβησαν τις εβδομάδες που δεν είδαμε ο ένας τον άλλον.

Είμαι σίγουρος αν συνέβαινε σε άλλη στιγμή, θα τον έκανα να σκεφτεί να μείνει, όπως ο Κόντε τον Ιούλιο του 2014. Πάντα φεύγουν όταν δεν είμαι εγώ εκεί. Μίλησα με τον Λέο όταν όλα έγιναν. Ήταν κάτι χωρίς λογική από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα καταλάβαινα αν πήγαινε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στη Μίλαν; Ευτυχώς, η μοίρα ήθελε τα πάντα για να επανέλθουν στο φυσιολογικό», αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω της αυτοβιογραφίας του, ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X