Τραγωδία: Αυτοκτόνησε Σέρβος επιθετικός που πέρασε από Βέροια και Λεβαδειακό

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε Σέρβος επιθετικός που πέρασε από Βέροια και Λεβαδειακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγικό τέλος στην ζωή του έβαλε ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς, ο οποίος αυτοκτόνησε στο Βελιγράδι μπροστά στα μάτια της φίλης του.

Μοιραίο τέλος είχε η ζωή του 38χρονου παλαίμαχου Σέρβου επιθετικού Μίλιαν Μρντάκοβιτς, ο οποίος αυτοκτόνησε στο Βελιγράδι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Kurir» ο Μρντάκοβιτς, ο οποίος πέρασε από την χώρα μας και αγωνίστηκε σε Βέροια, Λεβαδειακό και Αγροτικό Αστέρα, καθόταν στο κρεβάτι, είπε ότι «δεν μπορεί να το κάνει πια» και πήρε το όπλο. Η κοπέλα του έφυγε από το διαμέρισμα και κάλεσε την αστυνομία, που βρήκε στο διαμέρισμα το σώμα του διάσημου ποδοσφαιριστή, με τραύμα στο κεφάλι.

Ο Μρντάκοβιτς κατέγραψε εννέα συμμετοχές με τις μικρότερες Εθνικές ομάδες της χώρας του (Ελπίδων και Νέων) και τρεις (με ένα γκολ) με τη σερβική Ολυμπιακή ομάδα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, ενώ είχε και έντονη παρουσία στο κυπριακό ποδόσφαιρο όπου αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Λεμεσού, Εθνικό Άχνας, ΑΕΚ Λάρνακας και Παραλίμνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X