Γυναίκα γέννησε τρίδυμα στα 43 της χρόνια -Τι λέει ο γιατρός

Γυναίκα γέννησε τρίδυμα στα 43 της χρόνια -Τι λέει ο γιατρός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία γυναίκα 43 ετών στην Πάτρα, κρατάει πλέον στην αγκαλιά της τρία υγιέστατα μωρά. Δύο κόρες κι έναν γιο που ζυγίζουν αντίστοιχα 1.635, 1.330 και 1.478 γραμμάρια.

Η Ομάδα της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”, με επικεφαλής τον διευθυντή της Παντελή Κολλιά, έφερε εις πέρας μία τρίδυμη κύηση η οποία εκ της φύσεώς της είναι υψηλού κινδύνου.

Η μητέρα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο από τις αρχές Μαΐου, προκειμένου “να έχει τη δέουσα παρακολούθηση καθώς ανήκει στις κυήσεις υψηλού κινδύνου διότι ενέχει πολλούς κινδύνους υπέρτασης και άλλων παθολογικών καταστάσεων. Τα καταφέραμε κι έφτασε στην 34η εβδομάδα”, περιγράφει ο κ. Κολλιάς.

Τι λέει ο γιατρός

“Ηταν μία συγκλονιστική στιγμή. Εγώ υπηρετώ στο νοσοκομείο 35 χρόνια και είχα μία ανάλογη εμπειρία πριν από 20 χρόνια που γνωστή συμπολίτισσα γέννησε τρία αγοράκια” αναφέρει ο κ. Κολλιάς. Οπως πρόσθεσε ο ίδιος “η μητέρα είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία της και τα τρία μωρά παραμένουν στη Μονάδα Νεογνών μέχρι να πάρουν το προβλεπόμενο βάρος”.

Η είδηση της γέννησης των τριών μωρών κυκλοφόρησε άμεσα σε όλο το νοσοκομείο σκορπίζοντας χαρά και σπέρνοντας αισιοδοξία στον αντίποδα του φόβου και της αγωνίας που είχε σπείρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα η πανδημία.

Πηγή: thetoc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X