Ιντέγε: «Ήθελα να σταματήσω από την Εθνική Νιγηρίας»

Απίστευτο τρολάρισμα: Ο πανηγυρισμός του Ιντέγε έγινε t-shirt στην μπουτίκ του Αρη! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 31χρονος επιθετικός του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «www.brila.net», αναφέρθηκε εκ νέου σ’ εκείνον τον αποκλεισμό του από την Εθνική Νιγηρίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Δεν ξέρω γιατί δεν με επέλεξαν, συνεχίζω να μη γνωρίζω γιατί με απέρριψαν. Είδα τη λίστα στο twitter και κανείς δεν μου τηλεφώνησε για να μου εξηγήσει την απόφαση. Είναι τόσα πολλά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω και γι’ αυτό δεν θέλω να μιλήσω για ό,τι συνέβη τότε», είπε αρχικά.

Στάθηκε μάλιστα στην ψυχολογική κατάστασή του μετά τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Μετά από εκείνη την απουσία από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ένιωσα ότι ίσως θα έπρεπε να αποσυρθώ από την Εθνική ομάδα, αλλά έκανα δεύτερες σκέψεις και συνεχίζω να πιστεύω ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω στη χώρα μου. Τα άφησα στην άκρη και συγκεντρώθηκα στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X