Μαρκ Γκασόλ: «Δεν έχω σκεφτεί την απόσυρση»

Μαρκ Γκασόλ: «Δεν έχω σκεφτεί την απόσυρση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμια στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό του Μαρκ Γκασόλ να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως δήλωσε ο 35χρονος σέντερ των Ράπτορς. «Δεν έχω σκεφτεί ακόμη το επόμενο βήμα, που είναι να αποσυρθώ. Έχω ακόμη μεγάλο κίνητρο και έχω ακόμη πολλή ενέργεια για να παίξω», δήλωσε αρχικά ο Μαρκ Γκασόλ στην ισπανική ομοσπονδία μπάσκετ.

Για τη συνέχεια του ΝΒΑ: «Πλέον, δεν συζητάμε για το αν θα παίξουμε ή όχι, αλλά συζητάμε για το πώς θα παίξουμε και πότε. Όλο αυτό το διάστημα, προσπάθησα να ζήσω, κρατώντας μόνο τα θετικά. Αυτός, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζω τα πάντα. Είναι αλήθεια πως υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα αυτό το διάστημα και υπάρχει και αρκετός φόβος, αλλά τώρα βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους. Ήρθε η στιγμή να δείξουμε υπευθυνότητα».

Για την καριέρα του στην εθνική ομάδα: «Στην πραγματικότητα, όταν ξεκίνησα την καριέρα μου δεν ήξερα, αν θα καταφέρω να παίξω. Είναι απίστευτο που κατέκτησα δύο Παγκόσμια Κύπελλα. Πήρα το πρώτο Κύπελλο στα 20 μου και το δεύτερο στα 35. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Το πρώτο όταν έκανα το ντεμπούτο μου στην εθνική και το άλλο τώρα, είναι εντελώς διαφορετικά. Ωστόσο, τα πανηγύρισα και τα δύο αρκετά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X