Καπνίδης: «Ζητάμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα, αλλά η Πρεσβεία δεν ασχολείται»

Καπνίδης: «Ζητάμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα, αλλά η Πρεσβεία δεν ασχολείται»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αδιέξοδο βρίσκονται Έλληνες ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Κύπρο καθώς δεν μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις δυσκολίες επιστροφής στην Ελλάδα: «Δεν υπάρχουν εισιτήρια. Μπορείς να επιστρέψεις μέσω της Πρεσβείας και αυτό για να γίνει χρειάζονται κάποια χαρτιά και κάποιος σοβαρός λόγος. Έχουμε κάνει τα χαρτιά μας εδώ και 15 ημέρες και δεν έχουμε ακόμη κάποια ενημέρωση. Πιστεύω πρέπει να φύγουν επτά – οχτώ αεροπλάνα και μετά να έρθει η σειρά μας.

Έχω λύσει το συμβόλαιο μου και έλυσα και τις οικονομικές διαφορές με την ομάδα. Το σπίτι το πληρώνω εγώ. Είναι εδώ και η κοπέλα μου και ενώ η εργασία της έχει ανοίξει στην Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει.

Η πρεσβεία σου λέει ότι το αίτημα σας έχει καταγραφεί και θα σας ενημερώσουμε. Δεν νομίζω ότι ασχολούνται με το θέμα. Δεν διοργανώνονται πολλές πτήσεις. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε ώστε να ναυλώσουμε αεροπλάνο. Απευθυνθήκαμε στην Πρεσβεία αλλά δεν βοηθάει σε αυτό το κομμάτι.

Της είπαμε ότι μαζευτήκαμε κάποια άτομα και είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε. Είναι μια πρόχειρη λύση και θέλουμε τη βοήθεια σας ώστε να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις και να μειωθεί το ποσό και η απάντηση τους ήταν θα δούμε και θα το εξετάσουμε. Είμαστε αρκετοί εδώ. Ο Βελλίδης, ο Γιάννου, ο Βασιλακάκης, ο Καλτσάς και πολλοί άλλοι. Υπάρχει ένα αδιέξοδο και δεν ξέρεις πότε θα γυρίσεις.

Η Πρεσβεία έκανε δωρεάν μόνο τις πρώτες πτήσεις αλλά τώρα επιστρέφουμε με πληρωμή. Το θέμα είναι ότι ζητήσαμε να βοηθήσουν μόνο. Δεν διανοούμαστε να συνεννοούνται Ελλάδα και Κύπρος για να επιστρέψουν οι Κύπριοι φοιτητές και εμάς να μην μας δίνουν λύση για να μπορέσουμε να γυρίσουμε. Δεν υπάρχει κάποια σαφής ημερομηνία. Ζητάμε απλά έναν τρόπο να επιστρέψουμε. Δεν είμαστε μόνο εμείς αλλά και άνθρωποι που το έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη».

Για το μέλλον του: «Ακόμη δεν υπάρχει σκέψη. Δεν έχω επιστρέψει ακόμη σπίτι μου».

Για την χρονιά: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Μετά από δύο χρόνια έκανε μια νέα αρχή. Όσο περνούσε ο καιρός ήμουν πολύ καλά αγωνιστικά».

Για την υπόθεση του Άρη: «Πληρώνει πράγματα που έγιναν στο παρελθόν. Θα βρουν μια λύση. Σίγουρα σαν σωματείο δεν φταίει αλλά δεν φταίνε και οι παίκτες από το παρελθόν που ζητούν τα δεδουλευμένα. Στα ψιλά γράμματα πιστεύω θα κριθεί».

Πηγή: Αθλητικό Metropolis 95,5 fm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X