Μουρίνιο: «Πάντοτε σκεφτόμουν πρώτα τον εαυτό μου και μετά τους άλλους, όμως στην Ίντερ άλλαξε αυτό»

Μουρίνιο: «Δεν θέλω να επιστρέψω στην Ρεάλ Μαδρίτης, σέβομαι τον Ζιντάν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε το καλό που έκανε στην ψυχοσύνθεση και τον τρόπο σκέψης του η μεγάλη επιτυχία με την Ίντερ το 2010, όταν κατέκτησε το τρεμπλ. «Ήξερα ότι θα πάρουμε και το Champions League όταν περάσαμε τη Μπαρτσελόνα» είπε!

Ο Πορτογάλος νυν κόουτς της Τότεναμ μίλησε στην Gazzetta dello Sport για την επέτειο 10 ετών από την ημέρα που οι «νερατζούρι» έγιναν Πρωταθλητές Ευρώπης στον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης ολοκληρώνοντας το τρεμπλ, κάτι που δεν το έχει κάνει καμία άλλη ιταλική ομάδα.

«Ήμουν στην καλύτερη φάση της προπονητικής μου καριέρας και αισθανόμουν σαν στο σπίτι μου. Ήμουν στην Ίντερ με το 200% της καρδιάς μου. Γι’ αυτό κι εκείνη την 22α Μαΐου αισθανόμουν τη χαρά όλων, από τον πρόεδρο, μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο στο κλαμπ. Πάντοτε σκεφτόμουν πρώτα τον εαυτό μου και μετά τους άλλους, όμως στην Ίντερ άλλαξε αυτό. Όταν σε μια οικογένεια γίνεσαι πατέρας, τότε αρχίζεις να βάζεις τους άλλους πάνω από εσένα γιατί είναι πιο σημαντικοί.

Πριν από λίγες μέρες μίλησα ξανά με τον οδηγό του πούλμαν που είχαμε, τον Αλέσιο. Ποιος προπονητής μιλάει με τον οδηγό του πούλμαν της ομάδας, δέκα χρόνια αφότου έχει φύγει;

Ξέρω ότι στην αρχή ήμουν σκληρός με τους παίκτες μου και είχα ξεσπάσει μετά από μια ήττα στο Μπέργκαμο και τους είχα πει ότι είχαν πάρει το πρωτάθλημα με κακές εμφανίσεις. Αλλά είμαι αληθινός, γι΄ αυτό ήμουν σκληρός.

Την απόφαση να πάω στη Ρεάλ την είχα πάρει μετά τον δεύτερο ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα, όταν πλέον ήξερα ότι θα παίρναμε το Champions League…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X