ΑΕΚ: Ξανά όλοι μαζί με το βλέμμα στα πλέι οφ και στο Κύπελλο (VIDEO)

ΑΕΚ: Ξανά όλοι μαζί με το βλέμμα στα πλέι οφ και στο Κύπελλο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περασμένη Τρίτη οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν την πρώτη τους ομαδική προπόνηση μετά την καραντίνα λόγω της πανδημίας.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» και ο Μάσιμο Καρέρα μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και προετοιμάζονται για το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναικό, πιθανότατα στις 7 Ιουνίου.

Με την επιστροφή στις κανονικές προπονήσεις άπαντες στα Σπάτα είναι χαρούμενοι και σιγά σιγά επανέρχεται η κανονικότητα. Το ΑΕΚ TV βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο και μεταφέρει πλάνα από την προπόνηση της Ένωσης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

«Σε… τροχιά επανέναρξης του πρωταθλήματος έχει μπει πλέον η καθημερινότητα στα Σπάτα.

Βαίνοντας προς την ολοκλήρωσης της πρώτης εβδομάδας στην οποία επανήλθαν στο πρόγραμμα οι ομαδικές προπονήσεις, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο εργάζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς, με στόχο να είναι η ομάδα έτοιμη για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, στις αρχές του επόμενου μήνα.

Όπως είναι λογικό, οι προπονήσεις διεξάγονται σε άριστο κλίμα και σε πολύ εύθυμη διάθεση, αφού σε όλους είχε λείψει η κανονικότητα. Έστω και αν αυτή, στη νέα εποχή λόγω του covid-19, περιλαμβάνει και μια σειρά από μέτρα που είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η κάμερα του AEK TV βρέθηκε στα Σπάτα, για να σας μεταφέρει στιγμές από τη δουλειά που γίνεται…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X