Ανακοινώνεται η συμφωνία με Δημητρούλια- Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ

Ανακοινώνεται η συμφωνία με Δημητρούλια- Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτέλεσε το καλύτερο επισφράγισμα μιας δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία ωστόσο κοιτάει ήδη το μέλλον της.

Ο διοικητικός ηγέτης Σταμάτης Παπασταμάτης έχει ανεβάσει κι άλλο τον πήχη και ετοιμάζει μαζί με τους συνεργάτες του μια ομάδα ακόμα πιο ισχυρή που θα συνεχίσει να κατακτάει τίτλους στην Ελλάδα διεκδικώντας σταθερά και την θέση της στον ευρωπαϊκό χάρτη. Ο προγραμματισμός ξεκινάει με τον «αρχιτέκτονα» της φετινής ΑΕΚ καθώς όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει ο Δημήτρης Δημητρούλιας θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει ήδη τα χέρια και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να ανακοινωθεί από την Ερασιτεχνική η επέκταση της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή. Κάτι άλλωστε που επιβεβαίωσε και ο ίδιος με δηλώσεις του στην «Ώρα» σχολιάζοντας πως σύντομα θα επισημοποιηθεί η παραμονή του στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη περίοδο. «Έχουμε μιλήσει για το μέλλον και υπάρχει ταύτιση απόψεων και νοοτροπίας με τον κ. Παπασταμάτη.

Θα υπάρχουν ανακοινώσεις στο σύντομο μέλλον» σχολίασε μεταξύ άλλων. Αν και το πρωτάθλημα ουσιαστικά μόλις ολοκληρώθηκε στις τάξεις του «Δικεφάλου» έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό με την ομάδα να είναι σχεδόν έτοιμη. Στόχος φυσικά είναι να παραμείνει ο φετινός βασικός κορμός ενώ θα γίνουν και άλλες δυνατές προσθήκες που θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το «κιτρινόμαυρο» τμήμα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν και οι πρώτες ανακοινώσεις σε ότι αφορά την ανανέωση της συνεργασίας με βασικά στελέχη της φετινής ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X