Μπουρνούς: «Αγαπημένη τακτική του Αυγενάκη η παραγωγή fake news»

Σκληρή απάντηση από τον τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπουρνού στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο βουλευτής Ν.Λέσβου απάντησε στα όσα ισχυρίστηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού, του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων και το Εργαστήριο Αντιντόπινγκ, κάνοντας λόγο για “fake news” από τον Λευτέρη Αυγενάκη και την κυβέρνηση.

 Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Μπουρνού: 

«Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κρίνοντας, προφανώς, εξ ιδίων τα αλλότρια, μας κατηγόρησε για “λόγια”. Λόγια για τον κ. Αυγενάκη, λοιπόν, η υπογεγραμμένη παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού από τον ΟΑΕΔ στη ΓΓΑ.

Λόγια και η μεταβίβαση του Ολυμπιακού Κλειστού των Άνω Λιοσίων από την ΕΤΑΔ στη ΓΓΑ και κατόπιν στο ΣΕΦ. Λόγια και η μεταφορά του Εργαστηρίου Αντιντόπινγκ στον Δημόκριτο, που επί των ημερών του και εξαιτίας της κωλυσιεργίας τόσο του ίδιου όσο και της κυβέρνησής του, έπαυσε να αποτελεί πιστοποιημένο εργαστήριο από τον WADA.

Εν αντιθέσει με την αγαπημένη τακτική τόσο του ιδίου όσο και του κόμματος και της κυβέρνησής του για παραγωγή fake news, τα Φύλλα Εφημερίδας της Κυβερνήσεως δεν ψεύδονται ποτέ. Τον καλούμε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις φωτογραφήσεις και την επικοινωνιακή του προβολή, προκειμένου να τα αναζητήσει, μπας και πάψει να εκτίθεται συνεχώς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X