Super League: Με Ελληνες διαιτητές θα γίνει η αρχή στα πλέι οφ και το Κύπελλο -Πότε επιστρέφουν οι ξένοι

Super League: Με Ελληνες διαιτητές θα γίνει η αρχή στα πλέι οφ και το Κύπελλο -Πότε επιστρέφουν οι ξένοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με Ελληνες διαιτητές (και βοηθούς και VAR και AVAR) θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα το διήμερο 6-7 Ιουνίου σύμφωνα με το πρόγραμμα της Superleague 1, αλλά το πιθανότερο είναι μετά τις πρώτες δύο – τρεις αγωνιστικές να κληθούν να σφυρίξουν και αλλοδαποί διαιτητές. Ποιο είναι το κλειδί; Η λήξη της υποχρεωτικής μέχρι και σήμερα 14ήμερης καραντίνας στην οποία είναι υποχρεωμένοι να τίθενται οι ταξιδιώτες από το εξωτερικό, ακόμα κι αν έχουν περάσει από τεστ κορωνοϊού και στη χώρα τους και στην Ελλάδα, τα οποία έχουν βγει αρνητικά.

Αυτό αναμένεται να γίνει σε πρώτη φάση από τις 15 Ιουνίου και έπειτα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να «ανοίξει» όλες τις πτήσεις προς και από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, μαζί και τα «εποχιακά» ξενοδοχεία.

Εως τα τέλη Μαΐου οι υγειονομικές αρχές σε συνεργασία με την κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσουν τη λίστα με τις χώρες αφετηρίας επισκεπτών προς την Ελλάδα για τις οποίες τα σύνορα θα ανοίξουν στις 15/6 και η οποία θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά κάθε χώρας. Σταδιακά η λίστα αυτή θα διευρύνεται, ανάλογα με την πρόοδο που θα σημειώνουν κάποιες χώρες στον έλεγχο της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πολιτικών συντακτών μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, στις 15 Ιουνίου αναμένεται να ανάψει πράσινο φως για γειτονικές χώρες με καλές επιδόσεις κατά του κορονοϊού όπως το Ισραήλ και η Κύπρος, για αρκετές χώρες της Βόρειας και της Κεντρικής Ευρώπης και για τα βαλκανικά κράτη. Από την 1η Ιουλίου – αν δεν προκύψει κάποια δραματική αλλαγή στον αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα μας – τα σύνορα θα ανοίξουν για πολύ περισσότερες χώρες, σχεδόν από όλες τις γωνιές της υφηλίου…

Συνεπώς, επιλογές θα υπάρχουν αρκετές μετά τις 15 Ιουνίου για τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα (όχι από Ισπανία και Ιταλία που ακόμα μετρούν τις αμέτρητες πληγές τους), ο οποίος πάντως ούτως ή άλλως ήθελε να δώσει κάποια ματς των play offs και σχεδόν όλα των play out σε Έλληνες και όχι ξένους διαιτητές, ακόμα κι αν δεν είχε εμφανιστεί η πανδημία. Οσο για τους ημιτελικούς Κυπέλλου (ρεβάνς Αρης – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ) και τον τελικό της διοργάνωσης; Εκτός απροόπτου θα διεξαχθούν με ξένους διαιτητές, στα τέλη Ιουλίου, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X