Αγγελόπουλος: «Αρχίζει μια επανάσταση στο μπάσκετ - Συνδέει δύο εποχές ο Ζήσης»

Οργή επικρατεί στην ΑΕΚ με όσα συνέβησαν σήμερα!

Ενα μεγάλο σκάνδαλο πήρε σάρκα και οστά στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ που έχρισε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό και κράτησε την κατηγορία ΠΑΟΚ και Αρη.

Πρόκειται για μια απόφαση που αποτελεί μια παγκόσμια -και αηδιαστική- πρωτοτυπία. Γιατί; Καθώς η βαθμολογία επικυρώθηκε στην κορυφή ώστε ο Παναθηναϊκός να αναδειχθεί πρωταθλητής, αλλά προς τα κάτω δεν επικυρώθηκε για να μείνει στη κατηγορία ΠΑΟΚ και Αρης! Είναι μια απίστευτη απόφαση που δεν χωρά στο νου κανενός λογικού και το «σύστημα» προσπαθεί το περάσει ως… κανονικότητα!

Αυτό ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει την αντίδραση της ΑΕΚ, ειδικά από την στιγμή που το σύστημα προσπαθεί να επικοινωνήσει ότι ομόφωνα συμφωνήθηκαν τα παραπάνω. Οι «κιτρινόμαυροι» επέμεναν στην θέση που είχαν τον τελευταίο καιρό, και αυτή αφορούσε την συνέχιση του πρωταθλήματος, είτε με την μορφή Final 8, είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής, που θα έβγαζε τον πρωταθλητή στο γήπεδο.

Πιστοί στις ιδέες και τα ιδανικά του συλλόγου αυτό έκαναν και τώρα. Χωρίς συμμάχους. Μετά την διαδικασία κύκλοι της ΑΕΚ ανέφεραν: «θέλαμε την συνέχιση του πρωταθλήματος υπό προϋποθέσεις, να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο. Ήμασταν έτοιμοι, ακόμα και με λιγότερους παίκτες, χωρίς ξένους. Εμείς δεν συμμετείχαμε σε καμία διαδικασία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ούτε ποιος θα πέσει. Θέλαμε το δίκαιο, θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X