Κιελίνι για δάγκωμα Λουίς Σουάρες: «Και εγώ τέτοιος π@@τ@ν@ς γιος είμαι»! (VIDEO)

Κιελίνι για δάγκωμα Λουίς Σουάρες: «Και εγώ τέτοιος π@@τ@ν@ς γιος είμαι»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόρτζο Κιελίνι αναφέρθηκε στην αυτοβιογραφία του στο διάσημο περιστατικό με τον Λουίς Σουάρες, εξηγώντας με γλαφυρό τρόπο ότι έχουν τον ίδιο τρόπο να παθιάζονται στο παιχνίδι τους.

Η μάλλον πιο διαβόητη δαγκωνιά του ποδοσφαίρου δεν γινόταν να απουσιάζει από την αυτοβιογραφία του Τζόρτζο Κιελίνι. Ο σέντερ μπακ της Γιουβέντους αναφέρθηκε στο διάσημο περιστατικό που συνέβη στο Μουντιάλ του 2014. Ο Λουίς Σουάρες τον είχε δαγκώσει στον ώμο, εμ συνέπεια να τιμωρηθεί για τέσσερις μήνες.

Ο Ιταλός διεθνής αμυντικός θυμήθηκε και περιέγραψε τη στιγμή, αλλά το πιο ενδεικτικό που έκανε, ήταν να περιγράψει τον εαυτό του και να εξηγήσει ότι έχει πολλές ομοιότητες με τον σέντερ φορ της Μπαρτσελόνα: «Θαυμάζω απεριόριστα τον Λουίς Σουάρες. Εάν δεν είχε αυτή την τρέλα, θα ήταν ένας ακόμα απλά καλός επιθετικός, ενώ τώρα αυτή η τρέλα τον κάνει να ξεχωρίζει. Κι εγώ παθιάζομαι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Και εγώ τέτοιος π@@τ@ν@ς γιος είμαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X