Δημητρούλιας: «Δίκαια πρωταθλητές αλλά μένει η πίκρα για το Κύπελλο και την Ευρώπη»

Δημητρούλιας: «Η ομάδα που έδειξε καρδιά και πίστη πήρε την πρόκριση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διακοπή ήρθε στην χειρότερη χρονική περίοδο για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που είχε μπροστά της έναν τελικό Κυπέλλου, ένα ακόμη παιχνίδι με Ολυμπιακό στο γήπεδο της αλλά και τα ευρωπαϊκά ματς με την Ποτάισα Τούρντα. Η επιδημία όμως την πρόλαβε με αποτέλεσμα να αρκεστεί φέτος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένας τίτλος που κέρδισε με την αξία της και δεν μπορεί να χαρεί όπως θα ήθελε μιας και στερήθηκε την δυνατότητα να κατακτήσει δύο ακόμη τρόπαια. Η φετινή ομάδα ήταν φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και είναι λογικό να υπάρχει και η πίκρα για τα όσα δεν κατάφερε.

Αυτό σχολίασε και ο «αρχιτέκτονας» αυτής της ομάδας, Δημήτρης Δημητρούλιας ο οποίος σχολίασε πως υπάρχει μεν ικανοποίηση για το πρωτάθλημα αλλά δεν παύει να σκέφτεται και αυτά που χάθηκαν: «Υπάρχει ικανοποίηση και την κατάκτηση του πιο σημαντικού τίτλου όπως εμείς τον θέσαμε σ στην αρχή της σεζόν όμως δεν μπορώ να κρύψω τον έντονο προβληματισμό μου για την ακύρωση του θεσμού του κυπέλλου ενός θεσμού που μας έβρισκε ακλόνητο φαβορί με την κατάκτηση του,  ενός ακόμα τροπαίου για το σύλλογο αυτή η σεζόν μας άφησε όλους ποικίλα και ανάμεικτα συναισθήματα Νιώθω πολύ όμορφα που συνεργάστηκα με αυτό το επίπεδο των αθλητών των συντελεστών και της διοίκησης Νιώθω ότι μέσα σε εκείνες τις 33 εβδομάδες εργασίας η ομάδα δημιούργησε μια  πρώτη ύλη νοοτροπίας και χάντμπολ που θα αποτελέσει τη βάση για αυτά που θα έρθουν στα επόμενα χρόνια Για όλους μας υπάρχει και μία απογοήτευση που δεν καταφέραμε να παίξουμε τα μεγάλα παιχνίδια δηλαδή τους τελικούς του πρωταθλήματος τον τελικό κυπέλλου Και γιατί όχι ακόμα και τον τελικό του challenge Cup που θα μπορούσαμε να Είχαμε φτάσει σήμερα. Όμως, συγκυρίες όπως αυτή της πανδημίας πρέπει να αντιμετωπίζονται με αβρότητα και να βγαίνουμε σοφότεροι και όχι θυμωμένοι» σχολίασε.

 «Ταύτιση απόψεων με τον Σταμάτη Παπασταμάτη»

Πριν λίγο καιρό ο Σταμάτης Παπασταμάτης είχε αποκαλύψει στην «Ώρα» για την παραμονή του Δημήτρη Δημητρούλια στην τεχνική ηγεσία κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Με τον κύριο Παπασταμάτη έχουμε συζητήσει πάρα πολύ για το μέλλον αυτής της ομάδας και υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά επίπεδα. Εκτιμώ ότι η επισημοποίηση συνεργασίας μας  είναι κάτι που θα προκύψει στο σύντομο μέλλον». 

 «Θέλαμε να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας»

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά και στον κόσμο της ΑΕΚ τονίζοντας πως στο μέλλον θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν όλοι μαζί ξανά: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Λυπούμαστε που δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος όπως θα θέλαμε μαζί τους αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον« ενώ ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές (φροντιστές γιατρούς, φυσιοθεραπευτές) αυτού του οικοδομήματος, που «χτίσαμε» με πολύ όρεξη και διαύγεια πνεύματος. Είμαι τυχερός, που συνεργάστηκα με τους δικούς μου “συμπαίκτες”, όπως μού αρέσει να λέω το προπονητικό μου τιμ. Οι αθλητές μας, κατά κανόνα, ξεπέρασαν τις προσδοκίες, έδειξαν υψηλό ζήλο και επαγγελματισμό και τούς αξίζουν τα περισσότερα εύσημα. Η διοίκηση διά μέσω του Προέδρου της, κου Αλεξίου, ήταν πάντα παρούσα, όποτε το τμήμα την χρειάστηκε. Προσωπικά, θα ήθελα να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στον κύριο Παπασταμάτη. Το πάθος και η διορατικότητά του μας ενέπνευσε όλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X