Αποσύρεται ο Αντούριθ!

Αποσύρεται ο Αντούριθ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Άριτθ Αντούριθ.

Έπειτα από μια πλούσια καριέρα 20 και πλέον ετών, ο Βάσκος επιθετικός ανακοίνωσε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, γράφοντας τον επίλογός της με μήνυμα στο Instagram.

Ο βετεράνος φορ, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του κυρίως με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην οποία αγωνίστηκε από το 2012 έως τώρα, αλλά και από το 2006 έως το 2008, ξεκίνησε την καριέρα του στο επαγγελματικό επίπεδο το 1999 από την Ορέρα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Μπιλμπάο, αλλά και στις Μπούργος, Βαγιαδολίδ, Μαγιόρκα και Βαλένθια, προτού επιστρέψει στους Βάσκους.

Ο Αντούριθ έδειχνε εδώ και καιρό έτοιμος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν, αλλά το φινάλε της καριέρας του έδειχνε να παίρνει παράταση, λόγω της παύσης κάθε αθλητικής δράσης, εξαιτίας του κορωνοϊού. Πρόσφατα, η Μπιλμπάο προέβη σε μια συμβολική κίνηση, προσφέροντάς του τιμής ένεκεν νέο συμβόλαιο. Ωστόσο, η οριστική απόφαση πάρθηκε έπειτα από την προτροπή των γιατρών, λόγω του προβλήματος στον μηρό.

Μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο μεγάλο τίτλο ο Αντούριθ σε συλλογικό επίπεδο και ουσιαστικά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε σε ομάδα που να διεκδικεί τίτλους, αλλά ήταν μέσα στα καλύτερα «κανόνια» της εποχής του. Σε 573 συμμετοχές σε επίσημα ματς πέτυχε 219.

Το μήνυμα του Αντούριθ

«Ήρθε η ώρα. Παρατήρησα πολλές φορές ότι το ποδόσφαιρο σε αφήνει πριν εσύ το αφήσεις.

Μόλις χθες οι γιατροί μου συνέστησαν να περάσω από την πόρτα του χειρουργείου, αύριο ει δυνατόν, ώστε να βάλω ένα προσθετικό στον μηρό μου, ώστε να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν καλύτερα στις συνθήκες της νέας μου καθημερινής ζωής. Δυστυχώς το σώμα μου, μου είπε… αρκετά. Δεν μπορώ να βοηθήσω πια τους συμπαίκτες μου, όπως τους αξίζει. Πολύ απλά, αυτή είναι η μοίρα ενός επαγγελματία αθλητή.

Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε πολύ πιο σοβαρές και οδυνηρές καταστάσεις. Η πανδημία που δεν έχει φύγει ακόμα μας άφησε ανεπανόρθωτες πληγές και θα πρέπει να την πολεμήσουμε όλοι μας για αρκετό καιρό ακόμα.

Μην ανησυχείτε για μένα, είναι ανέκδοτο να λέμε κάτι τέτοιο. Ας ξεχάσουμε τα ευτυχισμένα φινάλε. Θα βρούμε τον χρόνο να αποχαιρετιστούμε. Ναι, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο και κάπως έτσι τελειώνει για μένα αυτό. Από την πλευρά μου ήταν ένα αξέχαστο και εκπληκτικό ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X