Ερευνάται για στημένα στην Δανία πρώην παίκτης της Άστον Βίλα

Οι διωκτικές αρχές στη Δανία εξετάζουν τον ιβοριανό αμυντικό της Άαλμποργκ Γιόρις Οκόρε για συμμετοχή του σε παράνομο στοιχηματικό κύκλωμα.

Μία ύποπτη υπόθεση στοιχηματικής απάτης ερευνούν οι διωκτικές αρχές της Δανίας, που έχουν επικεντρώσει την έρευνα τους στην αναμέτρηση του περασμένου Οκτωβρίου ανάμεσα σε Άαλμποργκ και Οντένσε. Στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης ο ιβοριανός αμυντικός της Άαλμποργκ χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος και ενώ η μπάλα παιζόταν στο κέντρο, έριξε ένα πολύ άσχημο χτύπημα σε αντίπαλο του και φυσιολογικά δέχθηκε την κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε μετά είχαν παιχτεί αφύσικα μεγάλα ποσά στο ενδεχόμενο να κιτρινιστεί ο πρώην αμυντικός της Άστον Βίλα, ενώ άλλες εταιρίες είχαν κλείσει το συγκεκριμένο στοίχημα μετά από μεγάλα πονταρίσματα που είχαν δεχθεί.

Οι διωκτικές αρχές της Δανίας ερευνούν πολύ σοβαρά την υπόθεση, προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος, ενώ έχουν ανακρίνει τον αφρικανό αμυντικό, μία εξέλιξη που επιβεβαίωσε και η επίσημα η ομάδα του, αναφέροντας πάντως πως οι έρευνες αφορούν ένα μεμονωμένο περιστατικό και όχι μειωμένη απόδοση, ώστε να στηθεί ένας αγώνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X