Πάει για επέμβαση στο γόνατο ο Μπότος!

Πάει για επέμβαση στο γόνατο ο Μπότος!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε επέμβαση στο γόνατο θα υποβληθεί ο Γιάννης Φοίβος Μπότος!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ταλαιπωρούταν με ένα πρόβλημα στο γόνατο πριν ακόμα την διακοπή της αγωνιστικής δράσης και την καραντίνα ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού. Με την έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ την προηγούμενη εβδομάδα η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Ετσι, το ιατρικό τιμ της Ενωσης και ειδικότερα ο επικεφαλής Λάκης Νικολάου αφού τον εξέτασε πήρε την απόφαση να υποβληθεί ο Μπότος σε επέμβαση (καθαρισμό), ώστε να ξεμπερδέψει οριστικά από τις ενοχλήσεις και τους πόνους που τον ταλαιπωρούν και να επιστρέψει δυνατότερος.

Συγκεκριμένα αύριο ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος θα υποβληθεί σε χειρουργικό καθαρισμό ασβεστοποίησης έσω πλαγίου αριστερού γόνατος, στο Ιατρικό Κέντρο.

Ο 19χρονος μέσος της Ενωσης, υπέγραψε πριν από λίγο καιρό το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο που έχει διάρκεια ως το 2023. Μέχρι σήμερα μετρά επτά συμμετοχές με τη φανέλα της πρώτης ομάδας (5 στο Κύπελλο και 2 στο πρωτάθλημα), έχοντας πετύχει και ένα γκολ, το οποίο τον καθιστά τον πρώτο παίκτη της ομάδας γεννημένο από το 2000 και έπειτα, που σκοράρει σε επίσημο παιχνίδι. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες Κ17, Κ19 και Κ21 της Ελλάδας.

Ο Μάσιμο Καρέρα πάντως είχε δείξει εξ’αρχής ότι ο 19χρονος διεθνής μέσος του αρέσει και θα έπαιρνε ευκαιρίες μαζί του. Μάλιστα, είχε μπει αλλαγή στα ματς πρωταθλήματος με Λάρισα και Βόλο με τον Ιταλό προπονητή. Και όλα δείχνουν ότι πλέον θα… φορτσάρει για την επόμενη σεζόν ο νεαρός που αποτελεί επένδυση για το κλαμπ ως προϊόν από τις Ακαδημίες. Για αυτό άλλωστε έγινε και η επέκταση του συμβολαίου για ακόμη τρία χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X