Κοίτα ποιοι μιλάνε!

Κοίτα ποιοι μιλάνε!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός μιλάει για βρωμιά… Ο Ολυμπιακός!

Στην Ελλάδα όλα τα έχουμε δει. Αλλά αυτό τα ξεπερνάει όλα. Ο Ολυμπιακός να μιλάει για «χάρτινους» τίτλους και βρωμιά. Εφημερίδα «ερυθρόλευκων» αποχρώσεων, λοιπόν, είχε σε σημερινό της πρωτοσέλιδο την απόφαση της ΟΧΕ για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να πάρει και επίσημα η ΑΕΚ. Η οποία, εφέτος, έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Ολυμπιακό. Και τον έχει νικήσει και τις τρεις!

Μάλιστα, οι δύο εκτός έδρας (μία για το Κύπελλο και μία για το πρωτάθλημα). Και η άλλη εντός έδρας με 8 γκολ διαφορά! Ενώ από την πρώτη στιγμή η «Ένωση» είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει το πρωτάθλημα να συνεχιστεί. Αλήθεια είναι, όμως, πως η απόφαση της ΟΧΕ στέρησε από την ΑΕΚ να νικήσει τον Ολυμπιακό ΞΑΝΑ και να πάρει και το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο επίσης διεκόπη. Η απόφαση της ΟΧΕ έχει ως μοναδική «ηττημένη» ουσιαστικά την ΑΕΚ. Γιατί της στερήθηκε το δικαίωμα να κάνει το νταμπλ κόντρα στον Διομήδη Άργους.

Σε καμιά περίπτωση, πάντως, από τον Ολυμπιακό δεν μπορούν να μιλούν για… χαρτιά. Καθώς έχουν κάνει «επιστήμη» πως να κερδίζουν αγώνες και τίτλους σε δικαστικές αίθουσες. Βλέπε υπόθεση Βάλντερ. Όμως, όταν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μια πολύ καλύτερη ομάδα, μόνο έτσι μπορείς να αποκτήσεις ανάστημα. Με άναρθρες κραυγές, δίχως κανένα απολύτως συνειρμό και νόημα.

Εν κατακλείδι, σκάνδαλα δεν κάνει η ΑΕΚ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα. Αλλά μόνο ο Ολυμπιακός. Ακόμα στο χάντμπολ με τον Σπέλιτς.Αυτά είναι σκάνδαλα μεγατόνων… Και αυτά πρέπει να τονίζονται! Εδώ, είμαστε, λοιπόν. Για να λέμε αλήθειες, που πονάνε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X