ΑΕΚ: Ολα όσα συζητήθηκαν ανάμεσα σε Μελισσανίδη, Ιβιτς, Καρέρα -Τα ανοικτά μέτωπα, τα συμβόλαια και οι μεταγραφές

ΑΕΚ: Εγινε συνάντηση Μελισσανίδη-Ιβιτς για όλους και για όλα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνάντηση των Δημήτρη Μελισσανίδη, Ίλια Ίβιτς και Καρέρα είχε πολύ… ζουμί.

Την Δευτέρα (18/5) πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, του τεχνικού διευθυντή, Ίλια Ίβιτς και του προπονητή της ομάδας, Μάσιμο Καρέρα.

Σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ» στην συνάντηση ανοίχθηκαν πολλά θέματα. Φυσικά και στην αρχή μιλήσανε για τους στόχους της ΑΕΚ, που είναι η δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και το Κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα, αναφέρθηκαν στα ανοικτά μέτωπα της «Ένωσης» (βλ. Αραούχο, Σιμάνσκι και Βράνιες). Η περίπτωση του Σιμάνσκι – προς το παρόν – φαίνεται πιο εφικτή, χρονικά, απ’ όλες. Για τον Βράνιες σημειώνεται ότι με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα μείνει ελεύθερος, ενώ για τον Αραούχο τονίζεται πως είναι η πιο δύσκολη απ’ τις υποθέσεις της ΑΕΚ, η οποία ωστόσο πρέπει κάπως να «κλείσει».

Επί τάπητος, όμως, τέθηκαν και τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται. Τα οποία είναι των Βίκτωρα Κλωναρίδη, Νίκλας Χουλτ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Για τους πρώτους δύο δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, ενώ για τον Τσιγκρίνσκι θα γίνει μια εντελώς διαφορετικής κουβέντας λόγω της ισχυρής του προσωπικότητας.

Όμως, πλην των «εσωτερικών» θεμάτων, τέθηκε στην συζήτηση και το μεταγραφικό κομμάτι. Και στην ΑΕΚ ψάχνουν ενίσχυση στα εξτρέμ, αλλά και στα μπακ. Τόσο από αριστερά, όσο και από δεξιά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X