Δημάτος: «Στόχος της ΑΕΚ να κρατήσει τον βασικό κορμό -Αξίζει η προσπάθεια επανεκκίνησης»

Δημάτος: «Ο Μελισσανίδης πέτυχε το αδύνατο, η ΑΕΚ γύρισε σελίδα!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Δημάτος μιλώντας στον Super Sport FM 104,0 τόνισε πως αξίζει η προσπάθεια για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε πως ο στόχος της ΑΕΚ είναι να γίνουν όσο το δυνατόν λιγότερες επεμβάσεις στο ρόστερ μέσα στο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δημάτος:

Που σας βρίσκουμε: «Είμαι στα Σπάτα σε μια πολύ σημαντική μέρα, στην πρώτη προπόνηση με όλη την ομάδα μαζί και τον προπονητή να μιλάει σε όλους, η τελευταία αντίστοιχη προπόνηση ήταν στις 14 Μαρτίου…»

Τι θα γίνει με το ελληνικό πρωτάθλημα: «Η ελληνική λίγκα περιμένει το «οκ» της κυβέρνησης, η λογική λέει ότι θα το δώσει, δεν θα είναι η ιδανική επανέναρξη, είδαμε τι έγινε και στην Γερμανία, αλλά μετά από όλο αυτό που συνέβη δεν μπορούμε να έχουμε την πλήρη κανονικότητα αμέσως. Η ελληνική λίγκα θα επαναρχίσει. Δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα ανατροπής. Η εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, είναι με τους… φτωχικούς ρυθμούς που ακούμε, έχουμε βγει από το lock down και όλα θα πάνε καλά»

Τι θα ισχύει με τα θετικά κρούσματα: «Μπαίνει καραντίνα το κρούσμα και 5 μέρες η ομάδα, ελπίζουμε ότι δεν θα δούμε κάποιο κρούσμα στο ποδόσφαιρο, εφόσον τηρούνται όλα τα μέτρα. Αξίζει να γίνει η προσπάθεια για επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου, οι παίκτες προέρχονται από μια δίμηνη αποχή, αν έρχονταν από μια οκτάμηνη αποχή τι θα γινόταν; Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε το εμβόλιο για να αρχίσει η σεζόν…»

Για τις ακριβείς ημερομηνίες: «Δεν υπάρχει το πλήρες οργανόγραμμα για το πρωτάθλημα, ίσως μέχρι τις 20 Ιουλίου να γίνει ο τελικός του κυπέλλου όπου θα είναι η τελευταία αναμέτρηση της σεζόν».

Πότε θα γνωρίζετε για το τι θα γίνει με τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα: «Μέσα στον Ιούνιο, μέχρι τις 15 Ιουνίου θα γνωρίζουμε ποια πρωταθλήματα θα γίνουν και ποια όχι, στην καλύτερη περίπτωση θα υπάρχει δραστηριότητα ευρωπαϊκών κυπέλλων μέσα στον Αύγουστο. Η έναρξη των νέων ευρωπαϊκών κυπέλλων θα πάει τον Οκτώβριο. Υπάρχει και το σενάριο κάποιων αλλαγών στα ευρωπαϊκά κύπελλα της νέας περιόδου, θα είναι και πάλι δύσκολη η νέα χρονιά».

Για τα συμβόλαια των παικτών: «Υπάρχει οδηγία από την ΦΙΦΑ για παράταση στα συμβόλαια για ένα μήνα, είναι θέμα κοινής πορείας όλοι ξέρουν και καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Υπήρξε προσπάθεια κεντρικής διαχείρισης των συμβολαίων των ομάδων με τους παίκτες, αλλά δεν απέδωσε καρπούς. Θα αρχίσουν πλέον συζητήσεις μεμονωμένα η κάθε ομάδα με τους παίκτες της».

Για το νέο γήπεδο την Αγιά Σοφιά: «Καμία διακοπή δεν έγινε στη διαδικασία των έργων, όλα πηγαίνουν με βάση τα χρονοδιαγράμματα. Η ΑΕΚ θα παίξει εκεί την περίοδο 2021-22».

Για το αν θα είναι μειωμένο το μπάτζετ: «Θα είναι μειωμένα τα έσοδα και από τα εισιτήρια, θα υπάρχει μεγάλος αντίκτυπος και στο ποδόσφαιρο…»

Για τα τηλεοπτικά και χορηγούς: «Αν δεν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα θα υπήρχαν προβλήματα, έγινε συζήτηση για κεντρική τηλεοπτική συζήτηση από τη νέα χρονιά, όλα αυτά θα βρουν λύσεις, όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Θα κρατήσετε τον βασικό κορμό: «Αυτός είναι ο στόχος, όσο το δυνατό πιο λίγες επεμβάσεις στο ρόστερ, αλλά αυτό θα το αποφασίσουν οι αρμόδιοι»

Για Κλωναρίδη: «Ο Βίκτωρας έχει συμβόλαιο που λήγει στις 30 Ιουνίου, δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο ούτε αν θα ανανεωθεί, ούτε αν δεν θα ανανεωθεί, λογικά θα μείνει μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων της φετινής σεζόν, αλλά δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για το τι θα γίνει στη συνέχεια, δεν υπάρχει κανένας όρος, εναπόκειται στις συζητήσεις των δυο πλευρών, αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X