Στηρίζει τον Βίλας-Μπόας η Μαρσέιγ

Στηρίζει τον Βίλας-Μπόας η Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα όσα γράφηκαν στον Τύπο σχετικά με την πρόταση επέκτασης της συνεργασίας της με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας σχολίασε με σχετική ανακοίνωση η Μαρσέιγ.

Σε αυτή η γαλλική ομάδα ξεκαθαρίζει πώς έχει το ζήτημα και επισημαίνει ότι στηρίζει απόλυτα τον Πορτογάλο τεχνικό και υπογραμμίζει ότι μαζί του θέλει να γράψει μια σημαντική σελίδα στην σύγχρονη ιστορία της…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαρσέιγ:

“Μετά από λανθασμένες πληροφορίες στα MME που αφορούν την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου που προτάθηκε στον Αντρέ Βίλας Μπόας η Μαρσέιγ επιθυμεί να αποκαταστήσει την αλήθεια των όσων έγιναν.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πρόεδρος της Μαρσέιγ, Ζακ Ανρί Εϊρό, μίλησε με τον Βίλας Μπόας για την επιθυμία του να του προσφέρει επέκταση του συμβολαίου του.

Το Σαββατοκύριακο, ο Φρανκ Μακ Κουρτ, επιβεβαίωσε στον Αντρέ Βίλας Μπόας ότι ήταν σε συζητήσει με τον Ζακ Ανρί Εϊρό και ήλπιζε πως και οι δύο θα δουλέψουν πάνω στους όρους της ανανέωσης. Τη Δευτέρα το βράδυ, ο σύλλογος έστειλε στον Αντρέ Βίλας Μπόας, πρόταση παράτασης της σύμβασης κατά 2 χρόνια (για τις περιόδους 2021/22 και 2022/23) με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμα (2023/24), εάν η Μαρσέιγ προκριθεί στο Champions League εκείνη τη σεζόν. Για 20 χρόνια η Μαρσέιγ είναι ένα κλαμπ που υποφέρει από χρόνια αστάθεια.

Είκοσι τέσσερις αλλαγές προπονητών (ορισμένοι προπονητές είχαν διάφορους ρόλους σε διαφορετικές περιόδους) έχουν περάσει από τη Μαρσέιγ αυτή την περίοδο. Κατά τη διάρκεια αυτών των 20 ετών, μόνο 3 προπονητές έχουν λάβει συμβατική δέσμευση 4 ετών και άνω: Ο Ντιντιέ Ντεσάμπς, ο Ρούντι Γκαρσία και σήμερα ο Βίλας Μπόας με αυτή την πρόταση.

Πρώτα απ ‘όλα, αυτό δείχνει την επιθυμία του συλλόγου να δημιουργήσει συνθήκες σταθερότητας ως θεμέλιο που μπορεί να οικοδομηθεί μακροπρόθεσμα στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στην Μαρσέιγ. Αυτό δείχνει επίσης την αποφασιστικότητα του συλλόγου να επενδύσει όταν το κρίνει απαραίτητο στις συνθήκες της αθλητικής επιτυχίας.

Τέλος, αυτό δείχνει όλη την εμπιστοσύνη που έχει ο σύλλογος στις τεχνικές ιδιότητες του Αντρέ Βίλας Μπόας, με τον οποίο η Μαρσέιγ επιθυμεί να γράψει μια σημαντική σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X