Κόκε μέσα από τη φυλακή: «Εδώ ίσως είμαστε καλύτερα από εσάς έξω...»

Κόκε μέσα από τη φυλακή: «Εδώ ίσως είμαστε καλύτερα από εσάς έξω...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Κόκε, ο άλλοτε επιθετικός του Άρη, τους τελευταίους έξι μήνες βρίσκεται στη φυλακή. Κατηγορείται για συμμετοχή ως εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης για εγκλήματα δημόσιας υγείας και ναρκωτικών.

Ο Ισπανός μίλησε μέσα από τη φυλακή και μεταξύ άλλων υποστήριξε:

«Η κατάσταση εδώ δεν είναι κακή. Είμαστε καλά και ίσως αυτή τη φορά είμαστε καλύτερα από εσάς εκεί έξω. Μπορούμε να τρέξουμε, να προπονηθούμε. Ελπίζω αυτό που συμβαίνει να περάσει σύντομα.

Τίποτα δεν είναι αυτό που φανταζόμαστε. Ούτε το κακό είναι τόσο κακό, ούτε το καλό είναι τόσο καλό. Ο καθένας έχει την ιστορία και την καρδιά του.

Δεν κρίνω, μου αρέσει να ακούω, μου αρέσει να βοηθάω και εδώ είναι αυτό που κάνω περισσότερο. Στη φυλακή έχω συναντήσει ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρον. Εδώ ακούς και βλέπεις.

Εδώ οι μέρες γίνονται μεγάλες, αλλά στο τέλος πρέπει να προσαρμόζομαι. Κάνω κάθε μέρα τα ίδια πράγματα. Το πρωί πηγαίνω στο γυμναστήριο και μετά περνάω το πρωί παίζοντας επιτραπέζιο. Πριν από τον κορονοϊό παρακολουθούσα και ένα μάθημα πολιτισμού αλλά τώρα έχει σταματήσει. Σίγουρα είναι πράγματα που δεν θα έκανα, αλλά εδώ έχω το χρόνο για αυτά .

Μου λείπουν, οι κόρες μου. Οι γονείς μου. Δεν τους έχω δει για σχεδόν έξι μήνες. Αποφάσισα ότι δεν ήθελα να τους δω εδώ. Μου κοστίζει. Ελπίζω να τους δω σύντομα αλλά όχι εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X