Σάκοτα: «Θέλαμε πραγματική τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα αναφέρθηκε στο πώς κυλά η επιστροφή του Ερυθρού Αστέρα στις προπονήσεις και στις δυσκολίες επανόδου στην προηγούμενη κατάσταση.

Ο πολύπειρος κόουτς μίλησε στα σερβικά Μέσα για την επανέναρξη των προπονήσεων και αρχικά αναφέρθηκε στους ξένους παίκτες της ομάδας, που απουσιάζουν: «Θα θέλαμε να έχουμε εδώ όλους τους παίκτες, αλλά αρκούμαστε με αυτό που υπάρχει για την ώρα. Πρέπει σταδιακά να ανεβάσουμε την ένταση, ώστε το σώμα των παικτών να έρθει στην κατάσταση που πρέπει, ώστε να κινούνται όπως πριν πάνω στο παρκέ. Ειδικά για την άμυνα, είναι πολύ σημαντική η καλή σωματική κατάσταση».

Συνεχίζοντας, προσέθεσε: «Είμαστε ακόμη στη φάση που δεν ξέρουμε τι θα συμβεί, σκεφτόμαστε ότι θα παίξουμε σίγουρα και θέλουμε να προπονούμαστε με βάση αυτό. Σίγουρα θα είναι πρόβλημα, όταν χρειαστεί να ενταχθούν ξανά κι οι υπόλοιποι παίκτες. Υπάρχουν καταστάσεις, τις οποίες θα πληρώσουν όλες οι ομάδες. Όσο κι αν δουλέψουμε, δεν θα βρεθούμε στην κατάσταση που ήμασταν πριν από τη διακοπή.

Έχουμε πραγματική επιθυμία να επιστρέψουμε σε μία κανονικότητα, να είμαστε υγιείς και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Η πραγματικότητα, όμως, διαφέρει από την επιθυμία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X