Στις 6 Ιουνίου η πρεμιέρα της ΑΕΚ στα πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Στις 6 Ιουνίου η πρεμιέρα της ΑΕΚ στα πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκινάει στα πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Εχθές οριστικοποιήθηκε από την Super League ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μεταξύ του διημέρου 6-7 Ιουνίου. Κάτι που σημαίνει πως και η Ελλάδα βάζει μπρος την… μηχανή για επανεκκίνηση και την επιστροφή στην «κάποια» κανονικότητα. Έτσι, σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ», η πρεμιέρα της ΑΕΚ θα είναι – ενδεχομένως – κόντρα στον ΠΑΟ στις 6 Ιούνη.

Παράλληλα, πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα των αγωνιστικών των play off. Έτσι, λοιπόν, η ΑΕΚ την δεύτερη αγωνιστική πηγαίνει στην Κρήτη για να αγωνιστεί με τον ΟΦΗ, ενώ την επόμενη επιστρέφει στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παίξει με τον Άρη. Την τέταρτη αγωνιστική κοντράρεται με τον ΟΣΦΠ και πάλι εντός έδρας, ενώ ο πρώτο γύρος ολοκληρώνεται με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Έπειτα, στο ματς της έκτης αγωνιστικής η ΑΕΚ μένει… Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κοντραριστεί με τον Άρη και εν συνεχεία παίζει στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενη με τον ΠΑΟ. Στην προτελευταία αγωνιστική θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ και τέλος, την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον ΟΣΦΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X