Μποροβήλος: «Πλέι οφ με τρεις εμβόλιμες»

Μποροβήλος: «Δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό η αρνητική ψήφος μας στην πρόταση της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και το τι αποφασίσθηκε στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ αυτής, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος σε δηλώσεις του στον Μετροπόλις.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης τόνισε ότι προωθείται η επιλογή να γίνουν μετά το “ΣΚ” 6-7 Ιουνίου, τρεις εμβόλιμες αγωνιστικές.

«Είπαμε να ξεκινήσουμε 6/7 Ιουνίου με τρεις εμβόλιμες και κάθε Κυριακή να γίνονται τα πλέι άουτ. Κάναμε αίτηση για να εγκριθεί από την κυβέρνηση η πρόταση, δεν ξέρω τι θα γίνει με το Κύπελλο, είναι διοργάνωση της ΕΠΟ. Αν βρεθεί κρούσμα έχουν δοθεί οδηγίες, οι ομάδες εφαρμόζουν πιστά το υγειονομικά πρωτόκολλα και θα δούμε τι θα γίνει αν βρεθεί κρούσμα», υποστήριξε και ανέφερε για την πρόταση του ΟΦΗ…

«Η πρόταση του ΟΦΗ για 20% κόσμου είναι σεβαστή αλλά εκτός από τα θέματα υγείας, υπάρχουν και τα επιμέρους όπως ποιοι θα μπουν μέσα», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X