Ξεκινάει τη Season 3 η ΑΕΚ!

Ξεκινάει τη Season 3 η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη για τη Season 3 του Πρωταθλήματος της VGL είναι η ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ. Η “Ένωση” ξεκινάει τη νέα σεζόν με στόχο την επιστροφή της στην κορυφή, όπου βρέθηκε τη Season 1, κόντρα στη Welp eSports (23:00) και στους CG Trojans (23:30).

Και τους δύο αγώνες θα έχετε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσετε σε live streaming από το επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο YouTube, AEK Athletic Club.

Στο ρόστερ του “Δικεφάλου” προστέθηκαν 6 νέοι παίκτες και συγκεκριμένα οι: Χρήστος Αγγελάκης (#10, μεσοεπιθετικός), Γιάννης Καμπανάος (#11, μεσοεπιθετικός), Βασίλης Δεληγιάννης (#24, μεσοεπιθετικός/τερματοφύλακας), Μιχάλης Παπαδάκης (#34, αμυντικός), Κωνσταντίνος Μπαρώνης (#35, μέσος), Yuval Cohen (#12, μέσος).

Η αποστολή για τους αποψινούς αγώνες αποτελείται από τους: Κάρτσο, Βούλτσο, Γρίδα, Παπαδημητρίου, Μουλαζιμάκη, Roncevic, Σπανό, Εμμανουηλίδη, Παπαδάκη Μα., Κωστούλα, Βλαχογιάννη, Σαμανίδη, Μισαργόπουλο, Αγγελάκη, Καμπανάο, Δεληγιάννη, Παπαδάκη Μι., Μπαρώνη, Cohen.

Ο τεχνικός της “Ένωσης”, Γρηγόρης Κάρτσος, δήλωσε στο aek.gr: “Tην Season 1 του FIFA 20, κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό σερί 15 αήττητων αγώνων (14 νίκες, 1 ισοπαλία). Μετά την κατάκτηση του τίτλου, πραγματοποιήσαμε ένα κακό ξεκίνημα το οποίο μας άφησε εκτός διεκδίκησης του Πρωταθλήματος. Αυτό οφειλόταν σε λάθη μας και ίσως και σε κάποια επανάπαυση. Το σημαντικό είναι όμως, ότι αφοσιωθήκαμε στο χτίσιμο της ομάδας ενόψει της Season 3, αλλά και τη διεκδίκηση του Κυπέλλου και των ePLAYOFF2020. Με σκληρή δουλειά και με παλιούς και έμπειρους παίκτες συν τις νέες προσθήκες ποιοτικών παικτών, είμαστε πλέον έτοιμοι. Θέλουμε να διεκδικήσουμε την κορυφή μέχρι τέλους. Στόχος μας δεν είναι τίποτα άλλο από το να γίνουμε και πάλι Πρωταθλητές“.

Πηγη: aek.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X