Βλαχοδήμος: «Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψουμε ξανά -Θα είναι περίεργο χωρίς του φιλάθλους»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Μπενφίκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανυπόμονος για την επιστροφη στη δραση εμφανίστηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. «Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσουμε ξανά. Πρώτα από όλα, όμως, δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψουμε στην προπόνηση κανονικά. Όπως ήταν πριν. Με τους τερματοφύλακες όλους μαζί. Νομίζω ότι όλοι περιμένουμε τα παιχνίδια, να ξεκινήσει ξανά η σεζόν. Είμαστε όλοι έτοιμοι και θα προετοιμαστούμε για να πετύχουμε. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά. Θα είναι περίεργο χωρίς τους φιλάθλους», σχολίασε μιλώντας στην πλατφόρμα BenficaPlay και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τους συμπαίκτες μου ξανά. Οι προπονητές, όλο το προσωπικό. Μου έλειπαν πολύ, όπως μου έλειψε πολύ και το ποδόσφαιρο. Θέλω να είμαι πρωταθλητής φέτος ξανά».

Όσο για την καραντίνα ανεφερε: «Ήταν περίεργα γιατί δεν ήταν διακοπές ή κάτι που σταματάς και ξέρεις πότε θα ξεκινήσεις από την αρχή. Ήταν περίεργο, δεν ξέραμε πότε επιστρέφουμε, πώς θα ήταν, αν θα ήταν με φιλάθλους ή χωρίς αυτούς, πώς θα ήταν η προπόνηση. Ήμουν καλά, αλλά ήταν σαν να μου λείπει κάτι. Ξέρεις, όμως, πως όταν θα έρθει η μέρα θα νιώσεις πιο ευτυχισμένος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X