Ταυτοποιήθηκε και 4ος για την υπόθεση της «επικήρυξης» των δημοσιογράφων στον Πειραιά

Ταυτοποιήθηκε και 4ος για την υπόθεση της «επικήρυξης» των δημοσιογράφων στον Πειραιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμα άτομο στα χέρια των διωκτικών αρχών, για την υπόθεση των αφισών με τα πρόσωπα αθλητικών δημοσιογράφων, οι οποίες έχουν τοιχοκολληθεί σε πολλά κεντρικά σημεία του Πειραιά αλλά και στο γήπεδο «Γ.  Καραϊσκάκης».

Πρόκειται για έναν 29χρονο, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με ακόμα τρία άτομα. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, είναι γνωστός στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας, καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για διάφορα αδικήματα.

Στο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε μεταξύ Ηλιούπολης-Αργυρούπολης και ελέγχθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ καθώς κρίθηκε ύποπτο, βρέθηκαν πάνω από διακόσιες αφίσες με τα πρόσωπα των γνωστών αθλητικών συντακτών αλλά και ενός δικηγόρου.

Στα τέσσερα άτομα, ηλικίας 22,23, 27 και 29 ετών, δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη, καθώς η μεταφορά αφισών δεν αποτελεί αδίκημα, ωστόσο το περιστατικό θα συσχετιστεί και θα συμπεριληφθεί στον φάκελο με την υπόθεση, για την οποία είναι σε εξέλιξη έρευνα της δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X