Αραούχο: Τρελαμένος για να προλάβει πλέι οφ και Κύπελλο!

Αραούχο: Τρελαμένος για να προλάβει πλέι οφ και Κύπελλο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο στάθηκε άτυχος και το περασμένο Σάββατο υπέστη θλάση που θα τον κρατήσει ένα μήνα εκτός δράσης.

Με δεδομένη την ανετοιμότητα του Ολιβέιρα, ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει δύο πολύτιμες απουσίες στο ξεκίνημα των πλέι οφ της Super League, εφόσον γίνει η σέντρα στις 6-7 Ιουνίου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες (θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή τηλεδιάσκεψη).

Ο «Τσίνο» περίμενε πως και πως την επανέναρξη των αγώνων για να αποκτήσει και πάλι ρυθμό και να βοηθήσει την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της (2η θέση και Κύπελλο Ελλάδας).

Ωστόσο, παρά την κακοτυχία, παρουσιάζεται αισιόδοξος και είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βοηθήσει την ΑΕΚ στα κρίσιμα παιχνίδια που θα υπάρξουν μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Δεδομένα θα χάσει το ξεκίνημα, αλλά εν συνεχεία θα μπει για να στηρίξει την ΑΕΚ στους στόχους της.

Η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τον Αραούχο, αφού είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στο πρώτο μισό της σεζόν στη Λας Πάλμας, αλλά θα παλέψει για να ξεπεράσει το… κακό μάτι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X