Μακέντα για Γερμανία

Πρώτη χρήση VAR στη Super League και... πέναλτι! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Βαγιαννίδης πάει Ιντερ, ο Αποστολάκης στον ΑΠΟΕΛ και ο Μακέντα ψάχνεται. Παιδιά, εκεί στη Λεωφόρο; Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Για τον Ιταλό να σας τα πούμε;

Οι εκπρόσωποι του Φεντερίκο Μακέντα τον σπρώχνουν παντού. Οι πληροφορίες από τη Γερμανία είναι πως ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού φέτος έχει προταθεί και σε ομάδες της Bundesliga αλλά και της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος της Γερμανίας.

Ο Ιταλός επιθετικός το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με το “τριφύλλι” και είτε θα μπορούσε να αποχωρήσει με μια καλή πρόταση για τους “πράσινους”, είτε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.Έως τώρα είχε γίνει γνωστό πως κάποιες χώρες από τα Εμιράτα έχουν στο στόχαστρο τους τον Μακέντα αλλά είναι λογικό ο Ιταλός φορ που αναγεννήθηκε στον Παναθηναϊκό με 22 γκολ σε 49 ματς πρωταθλήματος αυτές τις δύο σεζόν να μην θέλει να παίξει στα Εμιράτα και να θεωρεί πως μπορεί να παραμείνει στην Ευρώπη.

Για αυτό και οι εκπρόσωποι του προκειμένου να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο έχουν φροντίσει να που πως ο Μακέντα θα ήταν διαθέσιμος και σε κάποιες ομάδες στη Γερμανία που θα βγουν το καλοκαίρι στην αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ χλωμό Μακέντα και Παναθηναϊκός να συνεχίζουν μαζί και την επόμενη χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X